Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Spirare logo

Utfasing av Welch Allyn CardioPerfect

I midten av mars 2024 ble det klart at Welch Allyn faser ut CardioPerfect i Europa. Welch Allyn vil supportere i 3 år eller så lenge det er deler å supportere med.

Det vil ikke komme oppgraderinger av programvaren, altså verken utbedring av eksisterende feil eller kompatibilitet mot nye operativsystemer. Forbruksvarer tilknyttet apparatene vil også fases ut. Eventuell service på eksisterende apparater utføres av ScanMed.

Innbyttekampanje

I samarbeid med Spirare/Diagnostica AS tilbyr vi nå kr. 5000,- i rabatt per apparat fra Spirare ved innbytte av tilsvarende fra Welch Allyn.

Spirare er kompatibelt med alle journalsystemer og har en direktekobling til skybasert EPJ. I Spirare kan du samle EKG, spirometri og 24-timers blodtrykk i én plattform. Automatisering og kommunikasjon med EPJ er noen av Spirares viktigste fordeler. Har du produkter fra Spirare fra før, kan du enkelt bygge ut med nye moduler.

Vi hjelper deg gjerne med et tilbud på enkeltapparater eller andre kombinasjoner av Spirare startpakke basert på hvilket utstyr du ønsker å skifte ut.

Spirare er lokalisert i Norge og tilbyr support, reparasjon og rutineservice på produktene samt programvaren de leverer. Ved service kan du få gratis låneapparat, slik sikres det at dere aldri er fri for utstyr. Det er i tillegg fri telefonsupport for alle Spirares kunder.

Spirare samarbeider med strategiske partnere for å sikre at kundene får en komplett og veltestet diagnostisk løsning av høy kvalitet.

Her kan du lese mer om Spirare.

Startpakker fra Spirare

Spirare ekg pasientkabel clip for SPE200

Velg den pakken som passer dine behov