Longopac – et innovativt system for bedre avfallshåndtering

Longopac er et innovativt avfallshåndteringssystem som gir en enkel og hygienisk løsning for oppbevaring og transport av avfall. Systemet gjør at man bruker mindre plast, kan unngå berøring av innholdet, og tilrettelegge for godt synlig og enkel kildesortering.

Kildesortering er en viktig del av bærekraftig avfallshåndtering, og det finnes mange løsninger for å gjøre det enkelt og effektivt. Longopac er en type sorteringssystem som er enkelt å bruke og gir mange fordeler for både bedrifter og husholdninger. Det unike med Longopac er at det gir en fleksibel løsning for avfallshåndtering, som kan tilpasses ulike behov og situasjoner. 

Kraftige forbedringer sammenlignet med tradisjonelle avfallssystem 

Tradisjonelle avfallssystemer består gjerne av ulike søppelkasser i forskjellige størrelser, uten sekker som passer til kassen. Det bli fort vanskelig å skifte ut sekkene, de blir fort overfylte og vanskelige å lukke. Dette kan by på flere utfordringer ved avfallshåndtering. 

Longopac systemet er designet for effektiv og smart avfallshåndtering, med tilhørende stativer og skap som passer perfekt til sekkmagasinene som følger med. Systemet er alltid likt, med muligheter for kildesortering og fargekoder både med skilt og sekker. Dette fører til stabilitet og enkel kildesortering, samt enkel avfallshåndtering. 

Forbedringer

 • Enkel utskiftning
 • Lavt materialforbruk, bruk kun det nødvendige 
 • Sekker av høy kvalitet som tåler en støyt
 • Lave transportkostnader
 • Regulerbare sekker
 • Unngå berøring av innholdet
 • Ny sekk alltid tilgjengelig 
   
 • Posen kan enkelt fylles med ønsket avfallsmengde, forsegles og gjøres klar til nytt avfall ved å dra ut ny pose.
 • Longopac kommer i ulike farger godkjent for blant annet luktkontroll, biologisk nedbrytbart materiale, mathåndtering, ESD, sterilt og med ulike styrker.
 • Systemet gjør at man bruker mindre plast, kan unngå berøring av innholdet, og tilrettelegge for godt synlig og enkel kildesortering.
 • Longopac er et system for avfallshåndtering som kan brukes i mange forskjellige bransjer, blant annet innen helsevesenet, renholdsbransjen, matindustrien og offentlige bygninger.
 • Longopac er et system for avfallshåndtering som kan brukes i mange forskjellige bransjer, blant annet innen helsevesenet, renholdsbransjen, matindustrien og offentlige bygninger.

Enkelt og trygt å bruke

Systemet består av én lang sammenhengende plastpose som kan enkelt tas ut og knyttes igjen etter bruk. Dette gjør at avfallet kan håndteres hygienisk og sikkert, uten at man har direkte kontakt med det.

Slik fungerer det

 • Sekkens kassett plasseres i toppen av stativet, og sekken trekkes ned.
 • Enden av sekken forsegles med strips.
 • Ved utskiftning trenger man 2 strips – 1 for å lukke sekken og 1 for å lage ny bunn. Til slutt skilles ny bunn og gammel topp med saks mellom hver strips.
 • Den ferdige sekken blir helt full, noe som gir svært lite overflødig plast.

Hele prosessen tar mindre enn 30 sekunder.

Et bredt utvalg sekker 

Longopac er et system for avfallshåndtering som kan brukes i mange forskjellige bransjer, blant annet innen helsevesenet, renholdsbransjen, matindustrien og offentlige bygninger. 

For å tilpasse seg de ulike behovene man har innenfor de ulike bransjene kommer sekkene i en rekke ulike varianter. Disse kommer i ulike farger godkjent for blant annet luktkontroll, biologisk nedbrytbart materiale, mathåndtering, ESD, sterilt og med ulike styrker. Dette gjør det lettere å kontrollere og redusere mengden avfall som produseres, og gir samtidig en mer effektiv kildehåndtering.
 

Alt i alt gir Longopac en rekke fordeler i forhold til tradisjonelle avfallshåndteringssystemer. Det gir en enklere, mer hygienisk og miljøvennlig løsning, gir bedre oversikt over avfallet, og er mer estetisk. Dette gjør det til et attraktivt valg for bedrifter og offentlige institusjoner som ønsker å håndtere avfallet på en mer effektiv og bærekraftig måte. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Longopac og hvordan det kan brukes i din bedrift.

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

 • Varenummer: 
 • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.