Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Enkel forklaring av Longopac avfallssystem

1. Sekkens kassett plasseres i toppen av stativet, og sekken trekkes ned. 2. Enden av sekken forsegles med strips. 3. Ved utskiftning trenger man 2 strips – 1 for å lukke sekken og 1 for å lage ny bunn. Til slutt skilles ny bunn og gammel topp med saks mellom hver strips. 4. Den ferdige sekken blir helt full, noe som gir svært lite overflødig plast. Hele prosessen tar mindre enn 30 sekunder.

Et bredt utvalg sekker

Longopac er et system for avfallshåndtering som kan brukes i mange forskjellige bransjer, blant annet innen helsevesenet, renholdsbransjen, matindustrien og offentlige bygninger.

For å tilpasse seg de ulike behovene man har innenfor de ulike bransjene kommer sekkene i en rekke ulike varianter. Disse kommer i ulike farger godkjent for blant annet luktkontroll, biologisk nedbrytbart materiale, mathåndtering, ESD, sterilt og med ulike styrker. Dette gjør det lettere å kontrollere og redusere mengden avfall som produseres, og gir samtidig en mer effektiv kildehåndtering.

Alt i alt gir Longopac en rekke fordeler i forhold til tradisjonelle avfallshåndteringssystemer. Det gir en enklere, mer hygienisk og miljøvennlig løsning, gir bedre oversikt over avfallet, og er mer estetisk. Dette gjør det til et attraktivt valg for bedrifter og offentlige institusjoner som ønsker å håndtere avfallet på en mer effektiv og bærekraftig måte. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Longopac og hvordan det kan brukes i din bedrift.