Post-It Extreme sitter godt også i temperaturer ned til -15, men overflaten må være fri for rimfrost når lappene festes.

Post-it for tøffe bruksområder

Nyheten Post-it® Extreme Notes gir de velkjente notatlappene helt nye bruksområder!

Disse selvklebende lappene er vannfaste og tøffe nok til å motstå både varme og kalde omgivelser. De er velegnet for bruk både innendørs og utendørs, og sitter godt, slik at beskjedene dine legges merke til og holder seg på plass – uansett hvor du trenger dem.

Laget med ultrasterkt Dura-Hold™ papir og lim

Post-it® Extreme Notes er laget med ultrasterkt Dura-Hold™ papir og lim. Takket være Dura-Hold-limet fester lappene på nær sagt alle overflater, også ru og ujevne flater hvor ordinære Post-it ikke fester. Dette gjør Post-it® Extreme Notes til et ideelt alternativ for midlertidig merking i forbindelse med byggeprosjekter, i industrien eller andre områder hvor det er behov for merking som tåler tøffe miljøer. Lappene er velegnet til midlertidig merking på eksempelvis mur, betong, treverk, stål og glass.

Overflaten må være tørr og ren når lappene henges opp, men deretter tåler de både vann og vind. De sitter godt også i temperaturer ned til -15, men overflaten må være fri for rimfrost når lappene festes. Lappene sitter svært godt, men kan allikevel fjernes uten å etterlate limrester. Det anbefales ikke å bruke lappene på overflater av papir eller andre porøse flater da det sterke limet kan skade slike flater.

Merketusjer anbefales

På grunn av den vannavvisende overflaten fungerer lappene best med merketusjer og lignende. Vannbaserte blekk som for eksempel gelepenner anbefales ikke. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.