Skap stemning med borddekking

Vi tilbyr kvalitetskonsepter og tilbehør for borddekking som gjør det lettere for restauranter, cateringfirmaer og takeaway-utsalg å skape god stemning.

Ved å tilføre et arrangement et personlig preg gjør du det ekstra spesielt. Duker kan bidra til å gjøre måltider ekstra spesielle og danner en vakker bakgrunn for maten. De beskytter også bordene, noe som innebærer mindre renhold, bedre hygiene og mer tid til gjestene.

Skap stemning med borddekking

Med det koordinerte utvalget vårt får du full frihet til å skape stemningen du ønsker. Vi har et stort utvalg av størrelser, stiler og miljøvennlige materialer tilpasset alle budsjetter. Her kan du få perfekte brettekanter, farger og hygieniske løsninger til enhver anledning, noe som ikke er mulig med linduker. Dette er en stor fordel, spesielt på denne tiden av året med mange selskaper.

Dunilin

Dunilin er et unikt materiale med tekstilpreget overflate som gjør at det ser ut og kjennes som tekstil, mens baksiden av servietten er myk og behagelig. Et naturlig valg når kvalitet og utseende teller.

Dunicel

Takket være en spesiell overflatebehandling, er utseendet helt annerledes enn andre papirbrikker og papirduker. Vekten og fallet i duken gjør Dunicel til et naturlig valg når kvalitet og utseende teller.

Brett servietter som proffene

Få inspirasjon til hvordan du kan brette servietter som proffene!

Se videoer som viser trinn for trinn her!

 

Bli kunde

Blekk og tonerguide