Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Palett AS

Dekorbilde Palett AS

Palett AS

Møbler til Østlandet med Norges største forbruksvareleverandør i ryggen.

Du kjenner kanskje Norengros som kunde fordi du jobber et sted som benytter emballasje, renholdsartikler, kontorrekvisita eller medisinske forbruksvarer? Eller kanskje du kjenner igjen logo og navn fra draktene til våre langrennshelter? Men visste du at Norengros også er en betydelig leverandør av møbel og interiør til det offentlige og private bedrifter?

I mange år har dette produktområdet kanskje «druknet» litt i den store mengden av varer og løsninger som Norengros leverer. Med våre 10 møbelavdelinger og nesten 40 butikker spredt over hele Norges land og dessuten med en moderne nettbutikk, er vi antakelig den leverandøren av møbler og interiør som er nærmest deg uansett hvor i Norge du befinner deg. Og med en betydelig økning av omsetning av møbler og interiør, har vi blitt en aktør i det profesjonelle markedet som konkurrenter, leverandører og kunder legger merke til.

På Østlandet har vi nå samlet ressursene våre i et eget møbelfirma som dekker Oslo, Buskerud, Østfold og Vestfold. Eksisterende forbruksvarekunder kan både handle møbler over nettløsningen eller få profesjonell hjelp til å få på plass akkurat de løsningene de trenger til sine organisasjoner.

Orgnr: 923 758 917 Palett AS

Kompetanse

Våre dyktige og erfarne medarbeidere hjelper deg med små og store løsninger på dine møbleringsbehov, enten du er er en erfaren interiørarkitekt eller du skal anskaffe møbler for første gang.

Vi kan bistå alle bransjer med faglig hjelp på møbel- og innredningsløsninger.

Møbler fra Palett AS

Sortimentsbredde

Vi samarbeider med markedets fremste produsenter. Dette betyr at vi har tilgang til de fleste produkter og produktområder, og kan hjelpe deg med valg av løsninger, farger og stoffer slik at du får en funksjonell og stilig løsning tilpasset ditt behov og budsjett.

Alle har forskjellige preferanser og behov – vi hjelper deg å gjøre de vanskelige valgene enkle!

Møbler fra Palett AS

Kvalitet

Det er viktig for oss å levere kvalitet i alle ledd – fra første kontakt til varene er levert og montert. Møbler er skapt for å brukes. God kvalitet er viktig med tanke på total­økonomien og ikke minst med tanke på miljøet.

Vi er opptatt av å bistå kunden i valg av rett produkt i riktig kvalitet.