Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Innredning av restaurantInnredning av restaurant

Totalleverandør av møbler og interiør

Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv. Vi utarbeider gjerne planløsninger og 3D-skisser, og tilpasser produktløsninger i forhold til din bedrifts ønsker og behov.

Sortimentsbredde

Norengros er en frittstående forhandler av møbel- og innredningsløsninger. Vi samarbeider med markedets ­fremste produsenter, dette betyr at vi har tilgang til de fleste produkter og produkt­områder.

Alle har forskjellige preferanser og ­behov – vi hjelper deg å gjøre de ­vanskelige valgene enkle!

Kvalitet

Det er viktig for oss å levere kvalitet i alle ledd – fra første kontakt til varene er levert og montert. Møbler er skapt for å brukes. God kvalitet er viktig med tanke på total­økonomien og ikke minst med tanke på miljøet.

Vi er opptatt av å bistå kunden i valg av rett produkt i riktig kvalitet.

Kompetanse

Norengros har 18 egne møbel­avdelinger med dedikerte konsulenter som kan hjelpe deg fra A-Å. Med over 50 ­dedikerte interiør­konsulenter med lang bransjeerfaring, kan vi bistå alle bransjer med faglig hjelp på møbel- og innrednings­løsninger.

Vi utarbeider gjerne planløsninger og 3D-skisser, og tilpasser produktløsninger i forhold til din bedrifts ønsker og behov.

Miljø og bærekraft i Norengros

Norengros skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett, der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig.

Les mer om miljø og bærekraft i Norengros her >

Se nettsortiment på møbler og interiør >
Dette er et lite utvalg av hele vårt møbelsortiment. Den totale oversikten får man ved å kontakte en av våre mange møbelavdelinger.

Fokuser på det som betyr mest

Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med behovene på arbeidsplassen slik at du har tid til det som betyr mest – å gjøre kundene dine fornøyde. Å innrede et rom, en etasje eller et bygg kan virke som en overkommelig oppgave. Det er lett å tenke at det blir billigere å benytte seg av interne ressurser istedenfor å få hjelp av en samarbeidspartner. Det man ofte glemmer er erfaringen en samarbeidspartner tilfører, som legger til rette for en strømlinjeformet prosess. Forberedelse og planlegging er ofte halve prosjektet.

La oss være ditt støtteapparat på dette området slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg – å gjøre kundene dine fornøyde.

I tillegg til å ha over 50 interiørkonsulenter samarbeider vi også med flere interiørarkitektkontorer. Sammen blir vi enige om en samarbeidsform som passer akkurat deg og ditt behov.

Vi kan levere alt du trenger til din arbeidsplass

I tillegg til å være en spesialist innenfor området møbler- og innredningsløsninger, jobber Norengros også med forbruksvarer.
Vi kan levere alt du trenger til din arbeidsplass. Få alt du trenger fra ett sted, forhold deg til en kontaktperson, få en faktura og en samlevering. Spar tid og penger ved å la oss være din totalleverandør.

Magis Bell Chair rundt et bord

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om møbler og interiør – god lesing!