Hvordan jobber Norengros med miljø og bærekraft?

Norengros skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett, der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig og disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og atferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.

I 2018 ble det opprettet en egen prosjektgruppe for miljø og bærekraft i Norengros. Gruppen jobber tett med ledergruppen i Norengros for å lage en tydelig, ambisiøs og kommuniserbar strategi for miljø og bærekraft, som danner grunnlaget for fremtidige avgjørelser i Norengros.

Målsetningen med prosjektet er å sørge for at Norengros er og forblir en ledende aktør på bærekraft og miljø innenfor vår bransje. Prosjektgruppen har satt opp fem hovedmål for prosjektet. Målene tar for seg de ulike delene av driften til Norengros og omhandler punktene strategi og lederskap, internt DNA, posisjonering, produkt og leverandør og egen drift.

Les mer om våre mål og tiltak på de ulike punktene her eller last ned vår brosjyre.

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.