Miljø og bærekraft i Norengros

Slik jobber Norengros med bærekraft

Norengros skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett, der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig. Disse ­verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens ­holdninger og adferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.

I 2018 ble det opprettet en egen prosjektgruppe for miljø og bærekraft i Norengros. Gruppen har jobbet tett med ledergruppen i Norengros og bidratt til en tydelig, ambisiøs og ­kommuniserbar strategi og handlingsplan for miljø og bærekraft. Dette danner grunnlaget for fremtidige avgjørelser i Norengros.

Målsetningen er å sørge for at Norengros er og forblir en ledende aktør på bærekraft og miljø innenfor vår bransje. Det er satt opp fem hovedmål som tar for seg de ulike delene av driften til Norengros, og omhandler punktene strategi og lederskap, internt DNA, posisjonering, produkt og leverandør og egen drift. Denne rapporten er bygget rundt disse målene og samler oppdatert informasjon og tiltak på de ulike punktene.

Les mer om våre mål og tiltak på de ulike punktene her eller last ned vår bærekraftrapport.

Last ned Norengros bærekraftrapport 2022/23

Aktuelt

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.