Grønnere bestillingsrutiner

Å fokusere på miljø i innkjøpsprosessen handler om mer enn bare å velge miljømerkede produkter.

Spar tid og miljø med mer effektive bestillingsrutiner

Luftforurensning fra varetransport er en av de største utfordringene innen varehandel. Alle vareleveringer belaster miljøet, og her kan både du som kunde og vi som leverandør med enkle grep bidra til å redusere utslippene.

Å fokusere på miljø i innkjøpsprosessen er mer enn å bare velge miljømerkede produkter. Vi oppfordrer også deg som kunde til å tenke gjennom hvordan du kan bidra til å minimere miljøbelastningen gjennom effektivisering av dine innkjøpsrutiner også. 

Alle vareleveringer fra dine leverandører belaster miljøet. Derfor bør du samle bestillingene på så få leverandører og leveranser som mulig, og tenke på hvor ofte det er hensiktsmessig å motta varer. 

Norengros gir deg gjerne råd om hvordan du kan få flest mulig varer på en og samme leveranse. Vi kan i tillegg løpende samle opp dine bestillinger til større leveranser på faste leveringsdager, og dermed senke leveringshyppigheten. Dette gir færre varebiler på veiene, økt forutsigbarhet og lavere administrasjonskostnader i forbindelse med varemottak som en ekstra gevinst for deg. 
 
Mye handler om planlegging og et nært samarbeid med en leverandør som har alt du trenger på et sted:

  • Emballasje
  • Kontor og data
  • Storhusholdning
  • Medisinske forbruksvarer
  • Møbler og interiør
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.