Din fagspesialist

Du skal være trygg på dine produktvalg. Våre ansatte har spesialkompetanse på din bransje. Hos oss får du både kunnskapen og produktene!

Vi kan din bransje!

Velg din bransje for å se relevante kampanjer, produkter og nyheter.

 

Lykkes du – så lykkes vi

Norengros leverer forbruksvarer til norsk næringsliv. Det handler ikke bare om produkter, priser og logistikk. Det handler om å forstå kundens drift og jobbe med de gode løsningene. Vi elsker å bli utfordret. Vi har kompetanse til å bidra. 

Om Norengros

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vi er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 37 engrosbutikker i hele Norge. Vår logistikkløsning basert på fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder. 

Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – alt du trenger på et sted. Våre kunder følges opp av over 200 fagspesialister med bransjeorientert kompetanse innen kjedens produktgrupper og kundesegmenter. 

La oss være ditt støtteapparat

Vi hjelper deg å øke lønnsomheten

  • Sammen med våre leverandører har vi utviklet systemer og løsninger som direkte påvirker sykefraværet hos våre kunder
  • Vår sortimentsbredde gjør at våre kunder kan konsolidere kjøp og sanere leverandører. Dette betyr ofte store besparelser
  • Vi kan standardisere sortimentet. Dette gir rasjonelle og riktige innkjøp som kan sikre kostnadseffektivitet

Vi bidrar til effektivisering av interne prosesser

  • Våre konsulenter gir profesjonell veiledning – fra ide og behovsanalyse, til varene er ferdig levert og i bruk
  • Ved å ta ansvaret for driftsteknisk materiell som benyttes i produksjon sikrer vi oppetid og effektiviserer logistikken
  • Vi er der du er. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre og butikker gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon

Sammen kan vi gi bedriften et forbedret omdømme

  • Vi påvirker våre leverandører og forbedrer bærekraften i hele vår forsyningskjede – dette gir deg mindre emballasje, bedre løsninger, mindre plastforbruk og mindre fotavtrykk
  • Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å velge de mest miljøvennlige alternativene – uansett behov, utfordring eller bransje. 
Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.