Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Anita AndreasenAnita Andreasen

Proff på blå resept

For Anita Andreasen handler profesjonalitet om mer enn produktkunnskap – det handler også om å forstå utfordringene til kundene. Bakgrunnen hennes som sykepleier har gitt henne et verdifullt innblikk i hva pasientene står i og hva problemene innebærer, noe som gjør det enklere for henne å hjelpe dem på best mulig måte.

– Jeg er opptatt av kvalitet i alle ledd. Alt fra produkter og opplæring til levering og oppfølging skal være av høyeste standard, sier Anita.

Sykepleieren kommer opprinnelig fra Lillehammer, men har bodd i Oslo i over 20 år og har de siste årene jobbet med blå resept i helseavdelingen til Norengros Johs Olsen. Der jobber hun daglig for at flere kunder – eller brukere, som hun kaller det – skal få kjennskap til deres utvalg av sykepleierutstyr.

For meg er det viktig å gjøre arbeidsdagen enklere for hjemmetjenesten, som er de som har den daglige kontakten med brukerne.

– Privatpersoner som har fått blå resept fra legen, kan få det utstyret de trenger av oss. Produktene våre – det være seg alt fra uridomer og kateter til medisinsk ernæring og salver – er nøye utvalgt og blant de aller beste på markedet, forteller Anita.

Bidrar til en enklere arbeidsdag for hjemmetjenesten

En vanlig arbeidsdag for Anita består av alt fra kontorarbeid og kursing til opplæring av hjemmetjenesten og besøk hos brukere.

Med de riktige produktene kan brukerne få høyere livskvalitet – og det motiverer meg til å finne de beste produktene på markedet», forteller hun.

– For meg er det viktig å gjøre arbeidsdagen enklere for hjemmetjenesten, som er de som har den daglige kontakten med brukerne. Hjemmetjenesten har det ofte veldig travelt, så derfor sørger jeg for å være lett tilgjengelig for spørsmål. Det skal også alltid være enkelt å bestille varer av oss, forteller hun.

I tillegg tilbyr hun seg både å skaffe og fornye resepter for hjemmetjenesten, slik at de i hvert fall får én ting mindre å tenke på i en ellers så hektisk arbeidsdag.

– Ved å bruke faste sjåfører sørger vi også for en effektiv og ikke minst hyggelig levering av varer, legger hun til.

Anita Andreasen, fagspesialist blå resept. Norengros Johs Olsen, Oslo

Anita Andreasen, fagspesialist blå resept. Norengros Johs Olsen, Oslo

Riktig utstyr øker livskvaliteten og sparer miljøet

Utvalget av sykepleierutstyr er stort, og for Anita er det viktig at alle produktene de tilbyr, er av høyeste kvalitet og at de fungerer på best mulig måte for hver enkelt bruker.

– Med de riktige produktene kan brukerne få høyere livskvalitet – og det motiverer meg til å finne de beste produktene på markedet, forteller hun.

Gode produkter er ikke bare viktig for brukerne og deres livskvalitet, men også for miljøet, noe Anita brenner for.

– Produktene må gjøre jobben sin på en effektiv måte. Når en bleie er av kvalitet, trenger man for eksempel ikke skifte den så ofte, noe som igjen fører til mindre avfall. Jeg er også opptatt av at det enkleste er det beste, altså at brukerne ikke skal ha masse unødvendig ekstrautstyr. I tillegg oppfordrer vi alltid hjemmetjenesten til å bestille mer per gang, slik at vi ikke må kjøre ut med varer hver eneste uke. Alle disse tiltakene er med på å spare miljøet for unødvendige belastninger, og det setter både vi og kundene våre stor pris på.

Vår kompetanse – din trygghet

Totalt har Norengros over 200 fagspesialister innen våre varegrupper. Disse har bakgrunn som for eksempel: sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, dataingeniør, og/eller lang erfaring i bransjen.