Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Vår kompetanse – din trygghet

Du skal være trygg på dine produktvalg. Våre ansatte har spesialkompetanse på din bransje. Hos oss får du både kunnskapen og produktene!

Du skal være trygg på dine produktvalg

Vi har et omfattende varesortiment som gir kundene våre større valgfrihet og flere muligheter. I ­samarbeid med markedsledende produsenter, kan vi tilby ­markedets bredeste varespekter.

Hos oss får du profesjonelle råd og personlig veiledning, slik at du skal kunne velge de beste produktene for dine behov. Vi hjelper deg å sette sammen en portefølje med alt fra standardprodukter til spesialløsninger – der sentrale stikkord er kvalitet, brukernytte og bærekraftig totaløkonomi.

Faglig rådgivning oppleves som meget bra. Holder dere trykket på fag og veiledning, vil dere stå sterkt i konkurransen fremover! Sitat kundeundersøkelse feb. 2023

Over 200 ­fagspesialister

Totalt har vi over 200 fagspesialister i de ulike varegruppene. Disse har bl.a. bakgrunn som: sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, dataingeniør og/eller lang erfaring i bransjen.

Det er de ansattes kompetanse og service som gjør at jeg velger Norengros. Sitat kundeundersøkelse feb. 2023

Bærekraftskolen

Som supplement til formell utdannelse og erfaring gjennomfører Norengros kontinuerlig opplæring av ansatte.

Bærekraftsarbeidet i Norengros er forankret i Norengros sin ledelse. Med handling og aktiviteter både sentralt og lokalt integreres bærekraft i hele kjeden. Norengros har stort fokus på kunnskap og kompetanse og har i tillegg til Bærekraftskolen, et høyt fokus på opplæring av ansatte. Vi holder regelmessige møter for hele kjeden og vi deltar på konferanser, seminarer og ulike nettverk for å sikre relevant kompetanse på områder som er av betydning for kundene våre. De ansattes kompetanse er viktig slik at vi kan være våre kunders støtteapparat.

Norengros har digital sertifisering for sine ansatte innen bærekraft. Kursdeltagelsen måles for å sikre høy gjennomføringsgrad. 70 % av alle ansatte har gjennomgått et grunnleggende bærekraftskurs.

Med Bærekraftskolen har vi samlet tiltak, aktiviteter og dokumenter på ett sted. Dette bidrar til å øke bevisstheten og gi nyttig informasjon om arbeidet vårt innen miljøarbeid, samfunnsansvar og etisk handel. Her finner de ansatte til enhver tid all informasjon og relevante lenker til alt som omhandler bærekraftsarbeidet i Norengros.

Datamaskin med fullført kurs om bærekraft

Vi gjør arbeidsdagen enklere

Eksemplene er mange, men resultatene er de samme – vi hjelper våre kunder til å lykkes. Når du lykkes – lykkes vi!