Få gnistrende rene gulv: 3M Scotch Brite Technical Pads

Enten du skal skure, rengjøre eller polere gulvet ditt kan du stole på at 3M Gulvpads jobber raskere, effektivere og varer lenger. Og til reduserte totalkostnader.

For å forlenge levetiden til dine 3M Gulvpads anbefaler vi følgende vedlikehold:  

1. Fjern paden fra maskinen etter hvert bruk.  

2. Skyll under rennende vann eller legg paden i en utvannet skureløsning for å løse opp smusset. Du skal ikke la skitne pader tørke før vask.  

3. Skyll og heng opp for tørking 

Sertifisert av Green Seal® for miljømessig nyskaping på grunn av sin utforming, som i betydelig grad bedrer ytelsen underveis i levetiden sammenlignet med konkurrerende produkter. Dette gir samtidig gulvpaden lengre levetid og reduserer avfallsmengden. 

Steg 1: Klargjør overflaten med Scotch-Brite™ Pad Plus Gulvslipepads 

Slip ned og klargjør overflater som tre, vinylfliser, vinylgulv, marmor, terrazzo og betonggulv på en effektiv måte. 

Krever bare nøytrale rengjøringsmidler eller vann for å fjerne eksisterende overflatebehandlinger på gulv før påføring av ny behandling. Renholderen slipper derfor å bruke sterke slipekjemikalier som fører med seg glatte gulv, tidkrevende rengjøring og sikkerhetsrisiko. 

Opptil to ganger raskere fjerning av gamle overflatebehandlinger selv når den er slitt, sammenlignet med konkurrerende pads.

Steg 2: Scotch-Brite™ Sienna Diamant Gulvpads 

Til rengjøring og klargjøring av marmor og terrazzo i dårlig forfatning, og for å fjerne skitt og fett før bruk av Scotch-Brite Pluss Lilla gulvpad.  

3M Scotch-Brite Sienna Diamant pad inneholder syntetiske diamanter for å forbedre gulvets glans. Det gir store fordeler i holdbarhet og produktivitet, og den har en fleksibel struktur som gjør at det er lett å vaske dem etter bruk.  

Den brune siden skal vende mot gulvet. Beregnet for skuremaskiner med 150 - 250 o/min. Forventet holdbarhet 20 000 m² 

Steg 3: Scotch-Brite™ Lilla Diamant Gulvpads 

Scotch-Brite™ Diamond Purple Floor Pads er ideelle for bruk på marmor, terrazzo, vinyl, skifer og polert betonggulv. De fjerner svarte merker meget effektivt. De er enkle og kostnadseffektive å bruke fordi det ikke trengs dyre eller skadelige kjemikalier, bare vann.  

Gulvpadsene varer opptil tjuefem ganger lenger enn andre sammenlignbare gulvpads.   

Den mørkelilla siden skal vende mot gulvet. Beregnet for skuremaskiner med 150 - 400 o/min 

Daglig renhold: Scotch-Brite™ Clean & Shine Floor Pad  


Scotch-Brite™ Clean & Shine Gulvpad polerer gulvet samtidig som du vasker det. Ved regelmessig bruk, blir dine gulv blanke og skinnende uten at du trenger å kjøre en poleringsmaskin. Ved å bruke en gulvvasker med rent vann eller nøytralt rengjøringsmiddel fjerner den skitt og merker raskere enn tradisjonelle gulvpads, og samtidig har de markant bedre holdbarhet (minimum 20.000m2). Dette gjør vedlikeholdet enklere og du får en blank og ren overflate, på kortere tid og med mindre utstyr. 

Kan brukes på de fleste behandlede og ubehandlede gulv inkludert VCT, vinyl, linoleum, gummi, stein, terrazzo, betong, marmor og granitt. 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.