Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Pasient i sykesengPasient i sykeseng

3M™ presenterer to unike nyheter for fiksering

3M har utviklet 2 fikseringsenheter designet for trygg fiksering av medisinske slanger og katetre som reduserer faren for trykkskader og motvirker hudskade forårsaket av medisinsk klebestoff (MARSI).

3M™ Fikseringsenhet til nasogastriske sonder

Vi introduserer vår nye fikseringsbandasje for nasogastriske sonder - 3M™ Fikseringsenhet til nasogastriske sonder. Utviklet for å gi pålitelig fiksering, slik at nasogastriske sonder holder seg på plass, ved hjelp av en brukervennlig løsning som bidrar til å støtte trykkskadeforebyggende praksis og minimere risiko for hudskade knyttet til medisinsk klebestoff (MARSI).

Les produktguiden

  • Ikke-klebende del ved neseroten – Bidrar til at sonden henger fritt for å redusere faren for trykkskade; unngår kontakt mellom sonde og nesevinge
  • Transparent – Gjør observasjon av hud og sonde mulig, uten å fjerne bandasjen
  • Bakside av fibernett - Gir ekstra styrke
  • Ikke-klebende flik - for enkel fjerning

Introduksjon av 3M™ Fikseringsenhet til katetre og slanger

3M introduserer 3M™ Fikseringsenhet til katetre og slanger, en brukervennlig løsning som gir sterk, men skånsom fiksering og fremmer hel hud. Fikseringen er utformet for å forhindre trykkskader og hudskader relatert til medisinsk klebestoff (MARSI) ved bruk av ulike katetre og slanger. Den unike formen løfter slangen fra huden og reduserer faren for trykkskade. Fikseringen kommer i steril engangsforpakning. Pålitelig klebestoff kan sørge for fiksering av katetre og slanger i opptil fire dager. Fikseringen er enkel å sette på og fjernes i sin helhet, noe som muliggjør standardisering av teknikk. Den milde, ikke-sensibiliserende silikonkleberen minimerer hudskader og smerte ved fjerning. Fikseringen er designet for å redusere risiko for trykkskader, den har ingen harde komponenter som kan forårsake trykk.