Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Afinion ™2 Analysator gir verdifull pasientnær testing for flere analyserAfinion ™2 Analysator gir verdifull pasientnær testing for flere analyser

Prøveresultater på få minutter med Afinion 2

Afinion ™2 Analysator er et kompakt og rask instrument som gir verdifull pasientnær testing for flere analyser. Med Afinion systemet er det ikke nødvendig å sende pasienter til laboratoriet eller bruke tid på å spore resultatet av blodprøvene. Du kan derfor fokusere oppmerksomheten der det er viktigst på pasienten.

Fordeler med Afinion

  • Fire tester på en plattform

Med Afinion ™2 Analysator kan du raskt og enkelt teste HbA1c, Lipid Panel, ACR og CRP kvantitativt.

  • Flere prøvetyper

Analysatoren er utviklet for rask og enkel testing på stedet, uavhengig av prøveremateriale, som kan være fullblod, plasma eller urin. Den gir deg nøyaktige resultater i løpet av pasientkonsultasjonen, slik at du oppnår bedre pasientbehandling.

  • Tilkoblet

Afinion ™2 Analysator kan på en sikker måte overføre testresultater til et HIS eller LIS-system. Afinion™2 Analysator vil automatisk overføre pasient- og kontrollresultater via TCP/IP-nettverket med bruk av protokollene POCT1-A, HL7, ASTM 1381-85 (lavt nivå) eller ASTM 1394-97 (høyt nivå). Dette velges ved konfigurering.

  • Alt-i-ett-testkassett

Analysatoren og testkassettene er svært presist utformet. Hver testkassett inneholder en integrert prøvetakingsenhet og alle nødvendige reagenser for en enkelt test.

  • Automatisk selvtestsystem

Afinion ™2 Analysator eliminerer feilaktige resultater med integrerte systemer for feilsøking og selvtesting.

  • Ikke behov for ytterligere kalibrering

Hver Afinion ™2 Analysator har en fast fabrikkalibrering. Hvert Afinion test lot har kalibreringsdata lagret i strekkodeetiketten. Kalibreringsdataene for lotten avleses med det integrerte kameraet, og brukes til beregning av resultater.

Afinion ™2 Analysatoren er et resultat av flere års kontinuerlig innovasjon og produktforbedring, og gir pasientnære resultater på noen minutter. Med sin kompakte størrelse og panel av tester, er Afinion 2-systemet ideelt for pasientnær testing på legekontor, klinikker, lokale helsesentre, sykehjem, akuttmottak og poliklinikker. Med en fingerstikkprøve blir resultater av loboratoriekvalitet tilgjengelige for CRP, HbA1c, ACR og lipidpanel, i løpet av konsultasjonen.

Analysatoren kan på en sikker måte overføre testresultater til et journalsystem.

ToFu i bruk hos Stokmarknes legekontor

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til legekontor og sykehus – god lesing!