Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Avslappet og sentrert arbeidsstilling med Mousetrapper DeltaAvslappet og sentrert arbeidsstilling med Mousetrapper Delta

Avslappet og sentrert arbeidsstilling med Mousetrapper Delta

Nå lanserer vi Mousetrapper Delta, et spennende tilskudd til vårt utvalg av ergonomiske museløsninger. Delta styres ved hjelp av Control Bar, en nyutviklede rullestang i karbonfiber. Styrestangen gir deg en avslappet, sentrert arbeidsstilling – og med seks tilpassbare knapper kan du jobbe enda mer effektivt.

Ryggplager kan skyldes stillesittende og ensidige stillinger. Kroppen har det best når den brukes og med noen enkle grep og riktige hjelpemidler kan du forebygge slitasje og skader på arbeidsplassen. Et godt sted å starte kan være en ergonomisk mus.

Mousetrapper er plassert midt foran tastaturet. Dette gir det en ergonomisk sunn arbeidsstilling der du holder armene nær kroppen og hendene nær tastaturet.

«Delta tilfører en ny dimensjon til Mousetrappers brede utvalg av sentrerte, ergonomiske museløsninger.

Det gjør at du unngår, og i mange tilfeller lindrer, belastningsskader som kan oppstå når du strekker armen for mye slik du gjør med en vanlig mus. Du trenger ikke lenger å strekke deg bortenfor tastaturet når du bruker musen. De brede, polstrede håndleddstøttene avlaster også nakke, skuldre, armer og håndledd.

Mann skriver på tastatur

Fordeler med Mousetrapper Delta

Delta tilfører en ny dimensjon til Mousetrappers brede utvalg av sentrerte, ergonomiske museløsninger. Den brede og unike styrestangen i karbonfiber har en myk struktur som gjør det mulig å jobbe nøyaktig og effektivt.

«Du styrer markøren enkelt med Control Bar – Mousetrappers nyutviklede rullestang. Du ruller jevnt og klikker på rullestangen med en lett berøring.

Lengden er tilpasset slik at styrestangen er lett tilgjengelig når du bruker tastaturet. Oppløsningen på 4000 dpi gjør rulling, klikking og zooming enkelt, og gir deg en enestående følelse av presisjon i arbeidet.

De seks programmerbare knappene gjør at du kan opprette kreative snarveier som letter arbeidet. Knappefunksjonene er enkle å endre via MT Keys. Delta har en USB-hub for lading og/eller tilkobling av flere enheter.

Den unike Control Bar

Du styrer markøren enkelt med Control Bar – Mousetrappers nyutviklede rullestang. Du ruller jevnt og klikker på rullestangen med en lett berøring. Vi har brukt lang tid på å finne den riktige overflaten på innsiden av rullestangen, som gjør at den glir jevnt, behagelig og så å si friksjonsfritt. Styrestangen gjør det enkelt å jobbe både ergonomisk og effektivt.

Viktige egenskaper

  • Ergonomisk design
  • 255 mm bred styrestang med klikke- og rullefunksjon som kan flyttes 125 mm sideveis
  • 6 programmerbare knapper som er enkle å tilpasse
  • Myk håndleddstøtte som kan desinfiseres
  • Magnetfeste gjør det enkelt å skifte ut håndleddstøtten
  • Fremstilt i resirkulert plast
  • Justerbar friksjons-/høydepute for tastatur
  • 2 USB-porter (3,3 V) for lading og tilkobling av flere enheter
  • Kobles til med den medfølgende USB-mikrokabelen
  • 4000 dpi

Delta er produsert i Sverige av resirkulert plast.

Mennesker i kontorlokale

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om kontorarbeidsplassen – god lesing!