Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Mann bærer bordplate på lager

Brukte møbler i nettbutikken

Norengros har en stor påvirkningskraft i både i utvinning av råmaterialer og produksjon av varer. Vi jobber derfor med sirkulære løsninger i produkter og tjenester i tillegg til å øke kunnskapen for å sikre god kvalitet i salget.

I 2023 lanserte Norengros nettbutikk for brukte møbler. Kundene kan enkelt velge brukte møbler fremfor å kjøpe nytt. Dette er møbler som kan være godt brukt eller kun har stått i showrom.

Dersom kundene våre har behov for å skifte ut eller finne nye bruksområder for eksisterende møbler, er vi også behjelpelig med å se på løsninger og ­alternativer til avfallshåndtering. Vi tilbyr fornyelse og opp­gradering der det er mulig. Før møbler og inventar eventuelt behandles som avfall, vurderer og presenterer vi ­alternative tiltak som kan forlenge levetiden, for eksempel ved gjenbruk hos oppdragsgiver eller av en tredjepart. Håndtering av kunders brukte møbler er en situasjonsbetinget prosess der tidsbruk, praksis og kostnader vil være avhengig av omfanget og kundens ønsker.

Laptop med bilde av Norengros nettside for brukte møbler