Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Costa Kaffe i miljøCosta Kaffe i miljø

Costa Coffee – nå hos Norengros!

Vi kan med glede presentere Costa Coffee som ett nytt tilskudd til kaffefamilien hos Norengros!

Vi kan nå tilby kaffeløsninger fra Costa Coffee! Vi er glade for å kunne tilby kundene våre et enda bredere utvalg av kaffe og varme drikker.

Den perfekte blandingen

Historien om Costa Coffee begynte i 1971 da brødrene Sergio og Bruno kom til London med et brennende ønske om å gjøre god og smakfull kaffe til en del av hverdagen. De grunnla et lite brenneri på Fenchurch Street med mål om å produsere den beste kaffen.

Signature Blend, som ble designet i 1971 av brødrene, og som fremdeles består i dag, er den perfekte kombinasjonen av delikate Arabica- og kraftige Robusta bønner.

I 1987 økte etterspørselen etter Costa Coffee, og de to brødrene kjøpte en tomt i London hvor de bygde et nytt kaffebrenneri. Her produserte og sendte de sin spesielle Signature Blend til velrenommerte fasiliteter i byen, og utvidet på denne måten stadig sin virksomhet.

Pose med kaffe fra Costa
Barista som lager kaffe på en kaffemaskin
Tre kopper med Costa Kaffe

I tillegg til å produsere virkelig god kaffe, sørger de også for at den produseres på en bærekraftig og rettferdig måte. Alle kaffebønnene er produsert gjennom bærekraftig kaffedyrking som er underlagt de strenge retningslinjene til Rainforest Alliance-sertifiseringen. Det kan du lese mer om her.

Helt siden 1971 har Costa Coffee brent for sin sak – det å tilby folk en virkelig god kaffe. Drømmen til de to Costa-brødrene lever den dag i dag.

Ønsker du mer informasjon?

For mer informasjon om produktene eller maskiner fra Costa Coffee, send oss en chatmelding, besøk en av våre 37 butikker eller kontakt din lokale grossist.