Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Betydelig skånsommere for miljøet

Selv om LifeClean har en overlegen effekt på nesten alt av mikrober, er middelet svært skånsomt mot miljøet og personalet.

– Mange lignende produkter er tøffe å bruke, men fordi LifeClean består av 99,6 prosent vann, er det mye mer skånsomt. Middelet reagerer raskt ved kontakt med overflater, og gassen diffunderer umiddelbart, noe som minimerer muligheten for at restavfall og giftige forbindelser etterlates, forklarer Setterberg.

Når man bruker LifeClean, tar man hensyn til både miljøet, personalet og sluttbrukerne.

Ifølge sikkerhetsdatabladet er det påbudt å bruke verneutstyr i kontakt med LifeClean i konsentrert form, men det er ikke nødvendig når man jobber med den ferdige bruksløsningen. Setterberg anbefaler likevel at man alltid tar sine forholdsregler i kontakt med kjemikalier.

– I motsetning til andre lignende produkter på markedet kommer LifeClean helt uten farepiktogrammer – så skånsomt er det. I tillegg har det en mildere lukt og er derfor mye mer behagelig å jobbe med, fortsetter hun.

LifeClean

  • LifeClean Desinfeksjon til daglig desinfeksjon og til sanering. Klordioksidløsning med tensider til desinfeksjon av flater og utstyr. Ferdig blandet.
  • Effekt mot vegetative bakterier, virus, sopp, mykobakterier og endosporer. Eksempler er MRSA, Pseudonomas, Norovirus, Polio, TB, Candida og Clostridium Difficile.
  • Eksempler på kompatible materialer: Rustfritt stål, galvanisert stål, aluminium, tre, glass, malte overflater, Polypropylen, Polyethylene, PET, vinylgulv, PVC, gummi og skai.
  • Virkningstid: Med effekt på bakterier, virus, sopp og sporer er virkningstiden 1 minutt. Ved effekt på sporer som Clostridium Difficile og Bacillus Subtilis er virkningstiden 2 minutter. For sikkert og trygt resultat la løsningen ligge på i 2 minutter.

Med miljø og bærekraft som verdidrivere

For å finne de aller beste kundeløsningene jobber PartnerMed tett med Norengros. Mens Norengros har et stort nettverk og unike kunderelasjoner, har Setterberg og teamet hennes dybdekunnskap om produktet og kan bidra med tilrettelegging og opplæring ved behov.

– I tillegg satser Norengros tungt på bærekraft, og det var helt avgjørende for oss i valg av samarbeidspartner, sier Setterberg.

Når man bruker LifeClean, tar man hensyn til både miljøet, personalet og sluttbrukerne. Produktet har en rekke godkjenninger – blant annet av Statens legemiddelverk til teknisk bruk i akvakulturanlegg og transportenheter.

– LifeClean har fokus på forskning og videreutvikling med miljø som en sterk verdidriver. Produktet har overlegen effekt og er et utrolig godt valg for aktører i sjømatnæringen som ønsker effektiv, trygg og miljøvennlig desinfeksjon av alle flater. LifeClean tar også del i FNs bærekraftsmål om å bekjempe klimaforandringer, avslutter Setterberg.