Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Ergonomiske hjelpemidler på kontorarbeidsplassenErgonomiske hjelpemidler på kontorarbeidsplassen

Ergonomiske hjelpemidler på arbeidsplassen

Det lønner seg å ha ansatte i jobb. Å investere i møbler og hjelpemidler som innbyr til variasjon, kan gi stor gevinst over tid – både helsemessig og økonomisk.

Tilbehøret som siker god ergonomi på arbeidsplassen

Ryggplager kan skyldes stillesittende og ensidige stillinger. Kroppen har det best når den brukes og med noen enkle grep og riktige hjelpemidler kan du forebygge slitasje og skader på arbeidsplassen.

Arbeid stående – unngå spenninger og plager

Active Comfort Mat er utviklet for å gi avlastning for rygg, ben og føtter. Matten passer utmerket i de fleste miljøer med stående arbeid, som for eksempel kontorer, lett industri, bank, apotek, sykehus, tannlege etc. Overflaten er mønstret og materialet har antimikrobakterielle egenskaper. Dette betyr at teppet ikke absorberer smuss eller fuktighet. Materialet gjør det enkelt å desinfisere og holde matten ren. Når du arbeider stående får du mer energi og bedre konsentrasjon, i tillegg til at det bra for ryggen.

Ergonomiske hjelpemidler på arbeidsplassen - Artikkelbilde

Hev standarden

En elektronisk hev-og senk arbeidspult er en investering i fremtiden, og er til fordel for både de ansatte og arbeidsgiver. Det gjør det mulig å skreddersy arbeidsplassen raskt og enkelt for selv kortvarige endringer i behov og situasjon. Hev og senk arbeidspult gjør det enkelt å variere mellom å arbeide sittende på kontorstol, sitte på sadelstol eller arbeide stående. Dermed minsker symptomene som langvarig sitting kan medføre. Velværet på arbeidsplassen blir bedre og effektiviteten øker når arbeidsstillingen kan endres i løpet av dagen.

Ergonomiske hjelpemidler på arbeidsplassen - Artikkelbilde

Tren opp muskulaturen mens du sitter

Back App er en ergonomisk kontorstol som er annerledes enn alle andre stoler. Når du sitter på stolen og balanserer på den justerbare kulen "Magic ball" med føttene på fotringen, aktiverer du kroppens balansemotor. Den måten kroppen beveger seg på for å holde balansen, gir optimal trening for støttemuskulaturen. Disse bevegelsene kommer naturlig når du sitter på Back App – mens du jobber.

Ergonomiske hjelpemidler på arbeidsplassen - Artikkelbilde

En helt ny måte å jobbe på

Rollermouse Red Plus er utformet etter kroppens bevegelser, og gjør det enklere å unngå belastningsskader. En ekstra dyp håndleddsstøtte som gir en lengre og smidigere overgang til skrivebordet samtidig som trådløs tilkobling gir deg ekstra bevegelsesfrihet. Det tilhørende Balance-tastaturet passer perfekt til Rollermouse Red Plus og hjelper deg å holde hendene i perfekt posisjon for behagelig og effektivt arbeid.

Norengros hjelper deg til de beste løsningene for deg og ditt behov. La oss hjelpe deg til en mer behagelig, effektiv og enklere arbeidsdag!

Mennesker i kontorlokale

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om kontorarbeidsplassen – god lesing!