Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Kreativ idemyldring med Post-it® Flex Write whiteboardfolie.Kreativ idemyldring med Post-it® Flex Write whiteboardfolie.

Dyrk kreativiteten i teamet med fleksible Post-It Whiteboardtavler

Skap grobunn for nyskapende ideer ved å forlate skrivebordet og PCen. Gjør ethvert rom om til et samarbeidsmiljø med Post-it® Flex Write whiteboardfolie. Den kan enkelt monteres uten verktøy – bare rull ut, trekk av og sett den på, så kan idémyldringen starte. Den har et tørrengjøringsbelegg av høy kvalitet, er flekksikker og tørkes enkelt ren ved hjelp av mikrofiberklut, slik at dere er klare for neste spennende idé.

Ved å installere Post-it® Flex Write whiteboardfolie på en jevn overflate kan du gi medarbeiderne dine større frihet til å utforske og visualisere tanker og informasjon underveis. Den kan til og med brukes til å fornye overflaten til gamle, kanskje utslitte whiteboardtavler eller umoderne krittavler – legg folien rett og slett oppå den eksisterende tavlen.

Dette samarbeidsverktøyet gir uante tavlemuligheter på steder hvor tradisjonelle whiteboard ikke kan installeres. Foliene kan enkelt kuttes i en form som passer til stedet du vil bruke dem, og er konstruert for å kunne festes til ulike malte gipsvegger og ståloverflater, samt glass og behandlet tre. Folien kan enkelt flyttes rundt og festet et nytt sted.

Post-it® whiteboardfolie kan dere idémyldre/brainstorme, lage eller administrere forretningsplaner eller komme raskt i gang med opplæring. De egner seg utmerket til utvikling av kanbantavler, SWOT-analyser og design thinking, slik at du og medarbeiderne dine kan visualisere hele prosessen.

Men hvorfor stoppe der? Bruk Post-it® whiteboardfolie sammen med Post-it® flippoverblokker og Post-it® Super Sticky store notatblokker til å skape ditt eget samarbeidsmiljø med frihet til å ta bort, erstatte og flytte rundt på ideer. Frigjør gruppens potensial med samarbeidsverktøy fra Post-it®. Last ned den kostnadsfrie Post-it® appen, slik at du kan avbilde og lagre arbeidet ditt umiddelbart og deretter dele notater med gruppen, uten gjentakelser eller forsinkelser.

Skriving på whiteboard
Mennesker i kontorlokale

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om kontorarbeidsplassen – god lesing!