Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Hender som reparerer elektronisk utstyrHender som reparerer elektronisk utstyr

Medisinsk teknisk avdeling hos Helseservice

Norengros Helseservice har en egen medisinsk teknisk avdeling (MTA) hvor det blir utført service og reparasjoner av utstyr. Hovedavdelingen ligger på Stokmarknes og våre mobile medisinteknikere reiser rundt til alle våre kunder i hele Nord-Norge for reparasjoner og montering av utstyr.

Reparasjon, vedlikehold og service

Vår medisinsk tekniske avdeling er den eneste av sitt slag i Nord-Norge, vi utfører reparasjon og vedlikehold av utstyr og reiser ut til kunde ved behov. Ved kjøp av medisinsk teknisk utstyr fra Helseservice bistår vårt team med montering, opplæring og oppfølging ute hos kunde.

Vi innehar nødvendige godkjenninger fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) for å utføre vedlikehold av medisinsk teknisk utstyr. Vi tilbyr loggføring og registrering i utstyrsdatabasen Medusa, som tilfredsstiller myndighetenes krav til kvalitetssikring og internkontroll.

Medusa har alle nødvendige funksjoner for en god oversikt over alt utstyr bedriften har som er registrert. Våre kunder får tilgang til eget utstyr i databasen for vedlikeholdshistorikk og kvalitetssikring.

Helseservice Engros MTA skal være en samarbeidspartner som det skal være både enkelt og raskt å komme i kontakt med for å få den hjelpen man trenger når medisinsk teknisk utstyr ikke virker.

Vår kompetanse skal bidra til at du føler deg trygg på at utstyret fungerer optimalt og at du vet hvordan det skal brukes.

Medisinsk teknisk avdeling

Dag Tore HanssenDag Tore Hanssen

Dag Tore Hanssen

dag.tore.hanssen@norengros.no 900 82 164