Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Hjem med næringsdrikk

Norengros kan hjelpe deg med ulike tips og oppskrifter, samt bistå i å finne riktig næringsdrikk. Noen har krav på å få næringsdrikker på blå resept. Vi i Norengros kan gi deg informasjonen du trenger.

Å opprettholde styrken så lenge som mulig, er svært viktig. En sterk kropp hjelper deg til å holde deg mobil og selvstendig, samtidig som du vil kunne forbedre resultatene av eventuell medisinsk behandling. En sterkere kropp vil også kunne bidra til at du kommer deg raskere etter sykdom eller operasjon.
Ved sykdom eller aldring kan det være vanskelig å få i seg tilstrekkelig mengde næringsrik mat. Enkelte kan også oppleve å gå ned i vekt. Dersom man ikke får dekket behovet sitt for ernæring må man søke hjelp.

Hva er næringsdrikker?

Næringsdrikker er medisinske ernæringsprodukter til hjelp i perioder med sykdom, dårlig appetitt, eller hvis du spiser mindre enn du behøver. Næringsdrikker er utformet spesielt med tanke på å sikre at kroppen skal få i seg tilstrekkelig med kalorier, næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Det finnes mange ulike næringsdrikker. Noen har ekstra fiber, noen mer protein, og noen er laget på en mindre flaske med mer energitett innhold. Næringsdrikker kan drikkes rett fra flasken, fryses i terninger, blandes med frukt, porsjoneres ut og drikkes kald eller varm.

Norengros kan hjelpe deg med ulike tips og oppskrifter, samt bistå i å finne riktig næringsdrikk. Noen har krav på å få næringsdrikker på blå resept. Vi i Norengros kan gi deg informasjonen du trenger.

Næringsdrikker

Næringsdrikker kan gjerne kombineres med vanlig mat. Du bør spise så mye som mulig i løpet av måltidene. Næringsdrikker skal inntas regelmessig mellom, eller ved siden av måltidene.

Vi i Norengros kan tilby deg:

  • Rask og enkel bestilling
  • Informasjon og veiledning ved personlig fremmøte eller pr telefon
  • Produktnyheter og vareprøver
  • Et stort og bredt vareutvalg sikrer rask levering
  • Fraktfri levering hjem på døren
  • Leverer på døra i det antall som passer best for den enkelte vare, plassert der man ønsker
  • Fornyelse av resepter