Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Dame som rengjør med EasyCube skjerm på rengjøringsvognDame som rengjør med EasyCube skjerm på rengjøringsvogn

Hold rengjøringskostnadene nede med digital intelligens

I renholdsbransjen er presset stort for å holde kostnadene nede. Dette kan resultere i at det er vanskelig å finne tid til forbedringer som kan hjelpe med både kontroll og kostnadseffektivitet. Tork EasyCube gir smartere rengjøring gjennom digital intelligens. Rengjøringspersonalet sparer tid, mens kvaliteten på rengjøringen øker gjennom hele lokalet!

Smartere rengjøring med digital intelligens

Renholdsledere over hele verden har de samme utfordringene:

  1. Hvordan holde dispenserne fulle, uten hele tiden å sjekke
  2. Hvordan være sikker på at teamet rengjør i de områdene som trenger det
  3. Hvordan tiltrekke, beholde og motivere de ansatte

Tork EasyCube er utviklet for å løse utfordringene renholdsbransjen står ovenfor hver dag. Sensorteknologi i dispensere hjelper rengjørere og driftsledere med konkret og presis informasjon om hvilke områder som trenger oppmerksomhet.

Enheter tilkoblet Tork EasyCube bruker sensorteknologi for å telle besøkende og overvåke nivået i dispensere. Denne informasjonen sendes i sanntid til Tork EasyCube-programvaren for å informere om behovet for rengjøring og påfylling av såpe eller tørkepapir. Dette gjør at ledere og rengjøringsteam kan legge fokuset der det trengs mest og samtidig unngå unødvendig rengjøring.

Samme ressurser, bedre rengjøring

Resultatet ved å gå over til Tork EasyCube er en ny logikk for rengjøring som gir flere fordeler:

  • konkrete arbeidsbesparelser
  • høyere kundetilfredshet
  • økt motivasjon blant renholderne

Ved å endre fra statiske rengjøringsplaner til behovsbaserte, dynamiske planer sparer man både tid, penger og innsats. Studier* viser opptil 62 % økning av rengjøringsaktiviteter takket være en mer effektiv arbeidsmåte. Med 77% færre dispenserkontroller, kan rengjøringspersonalet rette fokus på å forbedre kvaliteten på rengjøringen i alle toalettrommene!

Fordelene med en fremtidsrettet løsning

Tork EasyCube-løsningen er fordelaktig for alle typer virksomheter, men spesielt virksomheter som er spredt ut over store geografiske områder med varierende trafikk, som fornøyelsesparker og flyplasser vil raskt se fordelene ved løsningen.

Tork EasyCube er en glimrende måte å opprettholde eller forbedre nivået av kundetilfredshet, samtidig som driften gjøres mer effektiv og kostnadseffektiv. For å se hvor mye du kan spare og effektivisere med Tork EasyCube kan du fylle ut noen fakta om lokalene dine på Tork sine nettsider eller kontakte oss for en gjennomgang av dine behov.

*Tredjeparts markedsundersøkelser med observasjonsstudier og intervjuer før og etter implementering av Tork EasyCube™ på anlegg med 20 000 besøkende per uke.

NILFISK-Liberty-SC50-reception

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til renholdsbransjen – god lesing!