Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Kontorpult med PC-stativ

Hvordan kan ergonomi brukes der hvor du jobber?

Det finnes en rekke måter du kan innlemme ergonomisk design for å minimere risikoen for skader. Dette inkluderer hvordan du sitter, de spesifikke verktøyene du bruker, hvor disse verktøyene er plassert samt bordet du bruker.

Hev/Senk stativ for skrivebordet?

De vanligste arbeidsskadene er vanligvis knyttet til dårlig ergonomi og for lenge arbeid i én stilling, noe som medfører belastning på spesifikke muskelgrupper. For å bekjempe dette lar et hev/senk stativ deg veksle mellom å sitte og stå, slik at ingen muskelgruppe blir overarbeidet eller anstrengt. Vårt nye hev/senk stativ lar deg enkelt løfte eller senke til den høyden du trenger. Dette vil tillate deg å bytte posisjoner når du trenger det, uten å ta for mye tid når du justerer oppsettet. 

Kontorpult med PC-stativ

Et bærbart laptopstativ kan bidra til å heve laptopen eller nettbrettet slik at de er i riktig høyde. Leitz Ergo laptopstativ er justerbare, slik at du kan finne den perfekte høyden som passer dine behov.

Armene og håndleddene dine bør holdes i en behagelig stilling. En håndleddsstøtte ved tastaturet kan bidra til å gi støtte mens du skriver, og holde håndleddene i riktig vinkel. Du kan også bruke håndleddsstøtte for mus for å begrense belastningen.