Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Kaffemaskiner

Kaffeløsninger til kontoret

En god dag starter ofte med en god kopp kaffe sammen med gode kollegaer. Hva med å prøve en knallgod kaffemaskin med hele bønner? Maskinene kan testes på utlån for en periode - helt gratis!

Vi har et nøye utvalgt sortiment, som dekker alles behov, enten man er 5 eller 500 medarbeidere. Vi finner kaffeløsningen som passer for dere!

Vi leverer, monterer og holder service på maskinen din uten ekstra kostnad.

kaffemaskiner
I butikkene i Skien og Porsgrunn er det stilt ut kaffemaskiner hvor du kan smake på nydelig fersk og nykvernet kaffe. Ta turen innom for en uforpliktende kaffeprat!
Kaffemaskin OptiFresh
OptiFresh
Kaffemaskin OptiFresh Bean
OptiFresh Bean

OptiFresh

Optifresh er maskinen for deg som liker nytraktet filterkaffe. Denne maskinen har en presskanne som gjør at den ferske gode kaffesmaken blir servert i hver eneste kopp. Her får du kaffekoppen på 20 sekunder, og det er raskt og enkelt å fylle kaffekanner fra maskinen. Du har 12 ulike kaffe- alternativer med melk og sjokolade. Alle drikker kan justeres i styrke. Maskinen har egen kran med varmt vann. Dette er en god og effektiv maskin som er enkel å vedlikeholde.OptiFresh Bean

Med Optifresh Bean får du den nydelige kaffesmaken fra ferske kaffebønner. Maskinen gir deg 15 ulike kaffevalg med melk og sjokolade. Drikkene kan justeres i styrke. Det er kannefunksjon og egen kran med varmt vann. Dette er en klassisk og god maskin som treffer bredt i markedet.

OptiBean 12

Optibean 12 er en espressomaskin av høy kvalitet. Maskinen lager kaffe under trykk og serverer nydelig kaffe med en rund og kremet smak. Du får 18 valg på kaffe, melk og sjokoladedrikker. Drikkene kan justeres i styrke. Maskinen er stillegående selv med bønnekvern og leverer drikken raskt. Den er enkel og holde ren og lett å vedlikeholde.

Gunn Heidi LilleengenGunn Heidi Lilleengen

Gunn Heidi Lilleengen

gunn.heidi.lilleengen@norengros.no 99432868
Jan ødefjeldJan ødefjeld

Jan Ødefjeld

jan.odefjeld@norengros.no 48117674