Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Toalettrom med Katrin Inclusive dispensereToalettrom med Katrin Inclusive dispensere

Ny dispenser gir lavere forbruk – et godt miljøvalg

For å sikre at de oppfyller ethvert behov hos alle brukere, har Katrin designet og utviklet dispenserserien Inclusive i samarbeid med eksperter, kunder og brukere rundt om i Europa. Det ga dem en god forståelse av hvilke utfordringer enkelte grupper møter når de bruker offentlige toaletter.

Dispensere tilpasset ulike behov

Tidligere har det ikke vært noen krav til at produkter som brukes innendørs i offentlige bygninger, som toaletter, industrilokaler, hoteller, skoler, restauranter og helse- og omsorgsbygninger, må ta hensyn til ulike behov. Men nå er European Accessibility Act (EAA), et sett retningslinjer for universell utforming, foreslått av EU-kommisjonen. EAA vil i første omgang sette krav til utvalgte produkter, og Katrin tror at produkter i offentlige rom som dispensere vil i fremtiden bli en naturlig del av de produkter som vil bli dekket av EAA. Katrins dispensere er designet for Away-from-home-markedet, som vil si at de brukes av en svært bred målgruppe, inkludert barn, eldre og personer med nedsatt syn eller andre fysiske funksjonshemminger. 

Komplett hygieneløsning som reduserer forbruket

Serien består av produkter for ethvert toalett og arbeidsplass – fra hoteller, restauranter og kontorer til sykehus, legesentre og industrier. Sammen med Katrins mykpapir og annet tilbehør er det enkelt å velge riktig hygieneløsning for akkurat ditt behov.

Katrins systemdispensere gir redusert forbruk, 40%* mindre systempapir sammenlignet med brettede håndklær og 80%* mindre skumsåpe sammenlignet med flytende såpe. Dette resulterer i færre transporter og dermed mindre C02-utslipp. Du trenger heller ikke å fylle på dispensere eller tømme søppel så ofte.

Nå bruker Katrin resirkulert plast i sine svarte dispensere
Lavere forbruk - et godt miljøvalg

Svart er det nye grønne

Katrin Inclusive Dispensers er konstruert for å være solide og ha lang levetid. De er laget av 100% resirkulerbar plast. Svart er det nye grønne for Katrins dispensere, hvor alle de svarte delene av dispenserne nå er laget av resirkulerbar plast. Plastpluggene som utgjør en del av dispenserne er også laget av resirkulert plast. Og alle andre dispensere i sortimentet er gjenvinnbare.

Reisen mot en bærekraftig fremtid

Katrin tenker på miljøet i alle ledd, og jobber kontinuerlig med å finne løsninger som reduserer miljøbelastningen.
Alt papir er produsert med sporbar råvare, hvor mye kommer fra deres egne sertifiserte skoger. Med Katrins miljømerkede papir, såpe og dispensere, skaper du toaletter som er bra for deg, dine gjester og ikke minst miljøet.

* Basert på 100 personer som besøker toalettet 3 ganger om dagen.