Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Kontormøbler i et møterom

Kontormøbler

Kontoret har blitt mye mer enn en pult og en stol – fra sosiale soner til kantiner og møterom.

Kontormøbler – ditt ansikt utad

Skillet mellom hjem og jobb blir stadig mindre. Kontoret har blitt mye mer enn en pult og en stol – fra sosiale soner til ­kantiner og møterom. Trendene som oppstår for privat­markedet finner fort veien til kommersielle bygg.

Interiøret på en arbeidsplassen kan være med på å legem­liggjøre imaget til bedriften – verdiene, visjonen og målet.

Våre dyktige og erfarne interiørkonsulenter hjelper deg med dine møbleringsbehov, enten du er en erfaren interiørarkitekt eller du skal anskaffe møbler for første gang.

Se hvordan vi har hjulpet andre kunder med kontormøbler

Se mulighetene til mer bevegelse

I vår bransje er den største utfordringen å formidle dette budskapet til beslutningstakerne, hvor design har blitt den foretrukne faktoren fremfor ergonomi.

Kontorstolen er et av våre viktigste verktøy hva gjelder å bistå til variasjon i løpet av en hel arbeidsdag. Stolen bør være enkel å stille inn, tilby en vippefunksjon, samt kunne gi mulighet for støtte for rygg, nakke og armer. Det aller viktigste er likevel å ha en stol som gir mulighet for å sitte på mange ­forskjellige måter, gjerne også i ulike høyder, som til syvende og siste muliggjør og oppfordrer til aktiv sitting.

Vi mennesker er skapt for bevegelse og variasjon; den beste sittestiling er den neste!

Katrine Hofstad-Ekornesvåg, Fysioterapeut og Head of KAM Flokk/HÅG

Dette er kun et lite utvalg av vårt totale møbelsortiment.

Smarte løsninger

Mindre plass krever smarte løsninger. Løsninger som tar vare på både ledelsens ønsker og den enkelte ansatte. Åpent landskap eller cellekontor er for eksempel en problemstilling de fleste møter på.

Ved å fokusere på behovet først, kommer ofte løsningen av seg selv. Vi har god erfaring med å rådgi kunder med å velge smarte løsninger som kan spare både plass, tid og penger.

Løsningen på støy i åpent landskap

Utfordringer med lyd er et økende problem på mange ­arbeidsplasser. Nyutviklede lyddempende ­tekstiler og ­klasse-A lydabsorbenter er tilpasset alle rom­akustiske formål – fra ­nøytrale tekniske installasjoner til ­kreative løsninger.

Akustiske løsninger må baseres på analyser – ikke synsing og ­tilfeldigheter. Vi bistår i alt fra rådgivning i samarbeid med interiørarkitekt til akustiske målinger og prosjektering.

– Håkon Vinnogg Akustiker, Romakustikk as

Kontormøbler - Image block

Det lille ekstra til kontormøbler

Hvem har vel ikke glemt de små tingene når prosjektet er ­ferdig – tekniske løsninger i møtebordet eller dekorativ ­belysning i de sosiale sonene. Prikken over i’en ligger ofte i ­detaljene – enten det gjelder interiør eller bruker­vennlighet. Vår jobb er å presentere en komplett løsning hvor alle ­elementer er ivaretatt.

La oss komme med forslag til detaljene som gjør at ­resultatet går fra bra til perfekt. Vi kan bistå med alt fra kabling, ­tepper, dekorativ belysning, ergonomiske hjelpemidler og annet ­tilbehør.

Kontormøbler - image block
Magis Bell Chair rundt et bord

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om møbler og interiør – god lesing!