Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Bilde av de nye lokalene til Vestdavit

Referanseprosjekt - Vestdavit Bergen

Foto: Eirin Helland – Luminate

Nye flotte lokalene innredet av Norengros K.J. Brusdal!

Vestdavit Bergen har siden 1975 levert over 2000 daviter og lanseringssytemer for utsetting av redningsbåter fra større skip. Da de skulle flytte inn i nye lokaler på Laksevåg, trengte de alt av møbler og interiør. Valget falt på Norengros K.J. Brusdal, og bare se hvor flott det har blitt!

Vestdavit lokaler

Foto: Eirin Helland – Luminate

Vestdavit er et dedikert team som har opparbeidet seg lang erfaring og ekspertise opp gjennom årene. Selskapet er et rent utviklings og salgsselskap, og produksjon finner sted hos underleverandører i Europa.

Bilder av diverse nye rom hos Vestdavit

Foto: Eirin Helland – Luminate

Firmaet har sitt hovedkontor og base på Laksevåg i Bergen. Da de skulle flytte til nye lokaler, kontaktet de Designish som tidligere har hatt interiøroppdrag hos Vestdavit. De koblet deretter inn Norengros K.J. Brusdal som de mente ville være en egnet møbelleverandør til dette prosjektet.

Vestdavit innredningssoner

Foto: Eirin Helland – Luminate

Dorthe, som er salgskonsulent på møbelavdelingen hos Norengros, var på befaring sammen med Inger hos Designish og sammen hjalp de Vestdavit med å få tegnet opp løsninger til alle rommene og arbeidssonene. Dorthe er utdannet interiørkonsulent og har lang erfaring fra møbelbransjen. Hun har et skarpt øye for detaljer og er dyktig til å sette sammen gode løsninger.

Til denne kunden har vi levert alt av møbler og interiør til; arbeidsplasser, kjøkken, kildesortering, fellesareal og sosiale soner.

Kunden er svært fornøyd, og det samme er vi! Det er alltid like stas å få se det ferdige resultatet av et slikt samarbeid!

Ta kontakt - så hjelper vi deg med DITT prosjekt!


Bilde av Atle ValestrandBilde av Atle Valestrand

Atle Valestrand

atle.valestrand@norengros.no 97407007
Bilde av Dorte VatleBilde av Dorte Vatle

Dorthe Vatle

dorthe.vatle@norengros.no 95751295