Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Leasing - en bedre finansieringsmåteLeasing - en bedre finansieringsmåte

Leasing – en bedre finansieringsmåte

Norengros samarbeider med Grenke for å tilby finansielle leasing tjenester tilpasset de spesifikke krav og muligheter i ulike sektorer. Vi vil gi kundene våre et trygt og pålitelig samarbeidsforhold rundt alle investeringsbehov.

Leasing enkelt og raskt med Grenke og Norengros

Grenke ble etablert i 1978 og er nå lokalisert i 35 ulike land og er størst i Europa på små leasing kontrakter av kontorutstyr, møbler, medisinsk utstyr og rengjøringsutstyr. Vi er stolte av å tilby personlig tilpasset rådgivning og hjelp, og leverer løsninger som gjenspeiler kundenes nåværende og fremtidige forretningsmessige krav.

Med leasing kombineres forutsigbarhet med fleksibilitet, og bedriften kan foreta større innkjøp mot lavere månedlige betalinger.

Du kan lease nærmest alt for din bedrift:

  • kontorutstyr
  • møbler
  • medisinsk utstyr
  • rengjøringsutstyr

Det er også mulig å inkludere tilbehør, installasjon og diverse utstyr ved valg av leasing, eller kombinere ulike type investeringer som f.eks medisinsk utstyr, gulvvaskemaskin og kaffemaskin i en og samme finansieringsforespørsel.

Kontraktene signeres enkelt elektronisk med bank-ID. Ta kontakt med din lokale Norengros-avdeling for mer informasjon leasing med Grenke. 

Fordeler med leasing for deg som kunde

Bedre likviditet

Du kan gjøre investeringer uten å røre likviditeten. Du kan derfor bruke pengene på andre ting. Med jevnlige terminbeløp har du bedre oversikt over utgifter og bevarer din likviditet.

Forutsigbart

Leasing påfører kunden en fast kostnad i måneden for utstyr. Denne kostnaden er forutsigbar og ender seg ikke i løpet av løpeperioden.

Enkelt å bytte utstyr

Ved slutten av leasingperioden er det enkelt å bytte utstyr til noe annet.

Skattemessige fordeler

Gjennom leasing får du skrevet ned utstyr fortere enn ved normal nedskrivning.

Service

Norengros tar seg av alle formaliteter og behandler leasing forespørsler sammen med Grenke.

Leasing tilgjengelig fra kjøspsverdi NOK 5000 (netto)