Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Lege og pasient

Lokal forankring og helsefaglig ekspertise for legekontoret

Det er ikke uten grunn at stadig flere legekontor og helseinstitusjoner velger Norengros som totalleverandør. Med lokal forankring, helsefaglig kompetanse og lang erfaring i å bistå helsesektoren med riktig utstyr og tilrettelegging, kan Norengros tilby en totalpakke som gjør en travel arbeidshverdag enklere og smidigere.

Et landsdekkende serviceapparat

Marit Åssveen i Norengros Johs Olsen AS, er utdannet bioingeniør med 14 års fartstid som salgskonsulent i avdeling helse. Hun merker tydelig at kundene setter pris på at de har en lokal forankring:

– I en tid hvor veldig mye sentraliseres, ser vi at kundene våre setter stor pris på at vi er til stede lokalt og kan tilby et landsdekkende serviceapparat.

Norengros har 11 avdelinger fordelt fra nord til sør i Norge som jobber med kunder innen helsesektoren. Her jobber egne salgskonsulenter som hver kjenner sitt distrikt. De ansatte har helsefaglig bakgrunn som f.eks sykepleiere, helsesekretærer og bioingeniører, som alle bidrar til at Norengros kan levere en bred og solid kompetanse mot kundene.

Holder seg og kundene oppdaterte

– Med et landsdekkende serviceapparat leverer Norengros et totaltilbud til kunden som er nokså unikt. Vi har et sterkt fokus på kompetanse, noe kundene nyter godt av. Både fordi vi kan veilede og bistå i det meste de lurer på, og fordi vi kan tilby kurs og kompetanseheving som styrker kundene våre i deres egen profesjon.

Med et variert kurstilbud sørger Norengros for at kundene er så oppdaterte som mulig på sitt fagfelt. De holder både egne kurs og leier inn eksterne foredragsholdere. Med mange selvstendige grossister rundt omkring i landet som er koblet sammen i en kjede, får de mange å spille på.

Marit Åssveen

Imøtekommer kundenes behov smidig og raskt

Norengros hjelper legekontor over hele landet med å skaffe det medisintekniske utstyret de behøver, enten det dreier seg om labbenken, som for eksempel celleteller, enkle analysemaskiner, ultralyd, eller møbler til kontorer og venterom.

– Vi har høy servicegrad og gjør innkjøp og levering effektivt og enkelt for kundene, forteller Marit.

– Bare i Oslo er vi seks stykker som jobber med helse. Vi er lett tilgjengelig for kunden og kan levere det de behøver svært raskt. I en travel arbeidshverdag er det frustrerende å måtte bruke mye tid på telefon og e-post til ulike leverandører. Med oss får de en totalpakke som gjør at de klarer seg med bare én leverandør, noe som gir en langt enklere logistikk.

QuickRead go

En totalleverandør med lokal forankring

Fordelen som mange opplever med å velge en totalleverandør med lokal forankring, er at kundene får gehør for behov som er relevante for det norske markedet.

– Når grossisten holder til i utlandet, får ikke kundene et tilbud som er tilpasset deres eget marked. Vi jobber helt annerledes enn et utenlandsk konsern og kjenner markedet lokalt. Dermed får kunden akkurat det de trenger, når de trenger det.

Det hender at maskiner går i stykker eller det oppstår et akutt behov hos kundene. Marit forteller at de da hiver seg rundt og leverer på dagen. Slikt blir det fornøyde kunder av, konkluderer Marit:

– Vi er lett tilgjengelige og kan levere raskt. Det merker vi at kundene våre setter pris på!

ToFu i bruk hos Stokmarknes legekontor

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til legekontor og sykehus – god lesing!