Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Person som sitter foran laptop og ser på norengros.no

Velkommen til Norengros' nye nettbutikk!

Norengros' nettbutikk er en av landets største, målt i omsetning. Nettbutikken har vært under kontinuerlig utvikling siden den nye plattformen ble lansert i 2018 – nå er tiden moden for å ta det neste steget.

I over ett år har vi jobbet med å bygge opp en helt ny nettbutikk for våre mange kunder. I stedet for å "flikke" på den gamle plattformen vår har vi satt opp en helt ny plattform, med ny og moderne teknisk arkitektur. Du som kunde vil oppleve en mye raskere og mer responsiv nettbutikk, med ny søkemotor og nytt – men fortsatt gjenkjennelig – utseende.

Men, som med alt nytt vil det være oppstartsproblemer. Den nye nettbutikken har blitt testet godt i en lengre periode, men fortsatt kan det være ting vi ikke har avdekket. Det vil være feil når vi lanserer, men vi lover at vi skal jobbe så raskt vi kan for å løse alle feil som oppstår.

Hele 12. mars vil nettbutikken være noe ustabil, så vi oppfordrer alle kunder til å handle inn det du trenger før denne dagen, hvis du kan.

Våre kundeservice-avdelinger vil være parat til å hjelpe deg på chat (som du finner enkelt i nettbutikken ved på klikke på snakkeboble-tegnet nede til venstre), telefon eller e-post gjennom hele uken om du trenger hjelp til å finne fram i den nye nettbutikken.

Viktige endringer

For deg som kunde betyr den nye nettbutikken noen viktige endringer:

 1. Alle kunder vil måtte lage seg nytt passord i den nye nettbutikken. Alle passord hos oss er krypterte og det er ikke mulig å "kopiere" passordet ditt fra gammel plattform til ny.

  12. mars vil du motta en e-post fra Norengros. Denne e-posten inneholder en linkfor å lage et nytt passord. Om du er registrert som kunde hos oss, men ikke finner denne e-posten, sjekk "søppelpost"-mappen i din e-postklient.

  Klikk på linken for å komme inn til nettbutikken vår, og der lager du et nytt passord for din brukerkonto.

  Passordet må være på minst 8 tegn og inneholde store og små bokstaver, minst ett tall og minst ett spesialtegn (f. eks. !, # ). Et eksempel på et gyldig passord kan være Norengros12345! men vi oppfordrer deg på det sterkeste til å bruke et annet passord enn det – velg et passord du vil huske. En god regel er at jo lenger passord, jo sikrere er det og et godt tips er å bruke f.eks. en kort strofe fra din favorittsang.

  NB! Er du kunde hos oss med en "PunchOut"-løsning (f.eks. via Vieri eller Visma portaler), så er det ingen endringer i innloggingen din.
 2. Ny innlogging til nettbutikken. Når du går inn på www.norengros.no og du har satt nytt passord som beskrevet over, logger du deg enkelt inn med ditt brukernavn (e-post adresse) og passordet du valgte ved å klikke på dette ikonet oppe til høyre i skjermbildet:
 3. Tilgang til «Min side»: Når du har logget inn finner du oversikt over din ordrehistorikk, leveringsadresser, henvendelser til kundeservice, bedriftsinformasjon og brukere i nettbutikken på «Min side». Klikk på dette ikonet og velg «Min side».
 4. Hvis du har en handleliste i den gamle nettbutikken, vil den bli overført til den nye nettbutikken. Du trenger ikke å lage en egen liste med varenumrene du handler oftest hos oss.
 5. Hvis du har faste ordre, vil de bli overført til den nye nettbutikken. Første gang du logger deg inn oppfordrer vi deg til å sjekke at din faste ordre har blitt overført til den nye nettbutikken. Om den mot formodning ikke har blitt overført, oppfordrer vi deg til å lage en ny fast ordre.
 6. Dine favoritter vil bli overført til den nye nettbutikken. Klikk på hjerte-ikonet øverst til høyre på nettbutikken, så vil du finne igjen dine favoritter og handlelister. I den nye nettbutikken kan du klikke på hjerte-ikonet på et hvilket som helst produkt, så vil det legges inn på din foretrukne favoritt-/handleliste.
 7. Dine avtalevarer vil fortsatt være merket med «Avtalevare». Det er ingen endringer i ditt avtalesortiment.
 8. Dine bokmerker vil fortsatt fungere. Om du har bokmerket f.eks. siden https://www.norengros.no/fagspesialisten vil den bli overført til den nye nettbutikken og du vil finne igjen dine favorittsider.
 9. Søkemotoren vår trenger litt tid på seg for å lære deg å kjenne. Vi har tatt inn en helt ny og kraftig søkemotor, som i stor grad bruker kunstig intelligens for å gi deg best mulig søkeresultater. Denne vil trenge noe tid før den fungerer optimalt. Hver eneste dag lærer den seg hvordan du og alle de andre kundene våre søker, og den vil stadig bli bedre etterhvert som tiden går. I starten kan den oppleves litt "dum" og tunglært, men vi lover at den skal bli bedre. Er det noe du ikke finner kan du kontakte oss på chat eller e-post og vi hjelper deg.

Våre kunder er det aller viktigste for oss i Norengros, og vi vil at du skal få den aller beste nettbutikken som er mulig å lage. I starten vil det bli litt humpete, men vær tålmodig med oss, så lover vi at den nye nettbutikken skal gi deg alt du trenger, og mer til!

Har du problemer med å få lagt ordre 12. mars og i dagene etter kan du kontakte din selger eller kundeservice hos din grossist, så hjelper vi deg.

Velkommen til nye www.norengros.no

Hilsen alle oss i Norengros