Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
3M Super Sticky Post-it3M Super Sticky Post-it

Nytt og lekent fra 3M Post-it

Et nytt og sofistikert sortiment fra Post-it Super Sticky Notes som spiller på den emosjonelle responsen som farger kan fremkalle. Farger kan inspirere til forskjellige stemninger, fra glede og ro til vitalitet. Farger gjør oss mer produktive og våkne, og er til hjelp for å sortere og organisere forskjellig informasjon og oppgaver.

Post-It Super Sticky Notes

Post-It Super Sticky Notes er laget av PEFC-sertifisert papir, hentet fra sertifiserte, fornybare og ansvarlig avskogede skogsområder. Limet på notatblokkene er hentet fra en fornybar kilde – der 60% er laget av en plante som vokser igjen årlig.

Notatblokkene er ekstremt allsidige og designet for at dine beskjeder skal skille seg ut. Perfekte til å skrive ned notater eller legge igjen beskjeder og påminnelser.

Fordeler med Super Sticky

  • Med dobbelt så sterk klebeevne som de orginiale Post-It Notes® har de sterkere feste og varer lenger
  • Med Post-It® Super Sticky Notes kan du skrible ned tankene dine på et blunk, noe som er perfekt når du er på telefonen eller har hendene fulle
  • Passer perfekt også på loddrette overflater eller andre overflater det er vanskelig å feste ting på, som dataskjermer, dører og vegger
Super Sticky Post-it notes
Mennesker i kontorlokale

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om kontorarbeidsplassen – god lesing!