Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Fasade ETN

Velkommen til Erik Tanche Nilssen AS - din lokale Norengros-grossist.

Med 120 års erfaring er vi fortsatt engasjert i å gjøre arbeidsdagen enklere for deg. Om du er fagsykepleier, kokk eller entreprenør har våre medarbeidere kompetansen for at du skal oppnå de mål du setter deg. Norengros Erik Tanche Nilssen AS er en bedrift med lange tradisjoner – etablert i 1902 som «bog-, musik- og papirhandel, bogbinderi og trykkeri».

Siden den gang har vi tilpasset oss markedets stadig skiftende krav. Vi er i dag en ledende leverandør av forbruksvarer og utsyr innen helsevesen, generell husholdning, emballasje, kontor- og datarekvisita, møbler og interiør. Bedriften har en solid og sunn økonomi som gjør at vi har evne til å omstille oss til dagens- og morgendagens krav.

Våre mange medarbeidere står til tjeneste for våre kunder med sin entusiasme, unike erfaring og kunnskap. Alle Norengros Erik Tanche Nilssen AS sine medarbeidere oppdaterer seg kontinuerlig innenfor sine fagområder. Vi er - og skal være - en kompetansebedrift.

Alle, også privatpersoner, er velkomne til våre butikker i Hagebyvegen 26 i Skien og Skippergata 4 i Porsgrunn. Vår nettbutikk norengros.no er for bedrifter.

Butikkdisk ETN

Vi har en ledende grafisk virksomhet med print, design og retail – og med kunder i hele Norge. Se www.etngrafisk.no for mer informasjon om den grafiske delen av vår virksomhet.

Erik Tanche Nilssen AS er tilsluttet Norengros. Dette sikrer våre kunder tilgang til ett bredt vareutvalg til gode priser. Bedriften er sertifisert etter ISO 9001 kvalitet og ISO 14001 miljø standardene, er medlem av Etisk Handel Norge og er en ledende aktør på bærekraft og miljø i vår bransje.