Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Diverse førstehjelpsutstyrDiverse førstehjelpsutstyr

Oppfyller din bedrift kravene til førstehjelpsutstyr?

Norengros hjelper deg gjerne med å foreta en nødvendig risikoanalyse, slik at din bedrift oppfyller de krav som stilles i lovverket og ikke minst sikrer egne ansattes liv og helse.

Førstehjelpsutstyr må alltid være på plass og komplett

Bedrifter, institusjoner, møtelokaler, kjøpesentre, kontorfellesskap og idrettslag bør ha førstehjelpsutstyr og hjertestarter lett tilgjengelig til enhver tid.

Man må med regelmessige intervaller sørge for å kontrollere og supplere førstehjelpsutstyret i virksomheten. På den måten får både du og dine medarbeidere trygghet for at det holder en høy og jevn standard.

Oppfyller din bedrift kravene?

For å sikre et forsvarlig arbeidsmiljø, skal arbeidsgiver sørge for at førstehjelpsutstyr er tilgjengelig, og sørge for at opplæring i bruken av førstehjelpsutstyret.
I Arbeidsmiljøloven §4-4 er det presisert at førstehjelpsutstyr skal være plassert lett tilgjengelig, tilpasset arbeidsplassens arealmessige størrelse, antall arbeidstakere, geografisk beliggenhet, arbeidets karakter og øvrige arbeidsforhold. Ansvaret ligger hos arbeidsgiver.

  • Hva er nødvendig i din bedrift?
  • Hva er tilgjengelig og hvor oppdatert er førstehjelpsutstyret i dag?

Det er viktig for arbeidsgivere å ha tilstrekkelig førstehjelpsutstyr tilgjengelig på arbeidsplassen for å kunne håndtere eventuelle skader eller sykdommer som kan oppstå. Arbeidsgiver skal sørge for faste rutiner som sikrer at førstehjelpsutstyret alltid er komplett. Rutinen må også sikre at skapet blir rengjort og ikke minst at utstyr ikke er gått ut på dato.

Sikre arbeidsplassen mot uforutsette skader eller sykdommer på jobben med førstehjelpsutstyr fra Norengros! Vi har alt du trenger av førstehjelpsutstyr.