Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Mann som holder engangskopp med Liplid-lokkMann som holder engangskopp med Liplid-lokk

Opplev en ny måte å drikke på med Liplid

Hvert år brukes mer enn 300 milliarder plastlokk på kaffe- og drikkekoppene våre. Liplid setter nå en ny standard for lokk tilpasset kopper for servering av varme og kalde drikker på farten – 100% plast- og PFAS-fritt.

Globalt brukes det hvert år mer enn 300 milliarder plastlokk – 1 500 000 000 kg plast – på kaffe- og drikkekoppene våre. Lokkene lekker, og vi søler og brenner oss. Og fordi de er laget av plast, er lokkene skadelige for miljøet – og er forbudt i EU, som gjør at plastlokkene fases ut.

For å løse dette problemet er Liplids lokk blitt utviklet – et helt nytt biobasert lokk laget av bagasse og bambus.

Stabiliserer koppen og gjør det enklere å drikke

Lokket plasseres inni, i stedet for på, koppen, og forbedrer stabiliteten og den generelle drikkeopplevelsen. Du drikker fra kanten av koppen i stedet for lokket. Kaffen smaker akkurat som den gjør i kaffekoppen hjemme!

Drikkeåpningene på siden av lokket gjør det enkelt å drikke og kjøle ned drikken ved å blåse inn i en av åpningene.

Hvitt Liplid lokk
Hvitt Liplid lokk
Hvitt Liplid lokk

100 % resirkulerbart og 25 % mindre materiale

Lokket er miljøvennlig, 100 % resirkulerbart og gir utmerket funksjonalitet. Det er laget av biobasert fibermateriale fra bambus og bagasse, og kan resirkuleres sammen med papp og papir. Det er i tillegg biologisk nedbrytbart i jord og marine miljøer.

Produksjonsprosessen gjør lokket også ekstremt stabilt og bærekraftig. På grunn av lokkets design kreves det 25 prosent mindre materiale til produksjon.

Verdens beste lokk

Det innovative og miljøvennlige drikkelokket har fått mye oppmerksomhet internasjonalt, og vant prisen for beste lokk hos WorldStar Packaging Award 2022.

Vinnere av verdens beste emballasjepriser er kåret av World Packaging Organization (WPO) etter en grundig undersøkelse og analyse. Dommerpanelet er sammensatt av 36 dommere som representerte 36 land.