Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Hender som tar imot ReusePac med mat iHender som tar imot ReusePac med mat i

Panteløsning for take away og kantine

I en sirkulær økonomi må produktene vare så lenge som mulig, repareres, oppgraderes og i større grad brukes om igjen. ReusePac fra Sabert tåler oppvaskmaskin og er motstandsdyktig for mer enn 50 sykluser i oppvaskmaskinen – dermed ligger alt til rette for fremtidens panteløsning!

Designet for gjenbruk

Den nye ReusePac-serien er spesielt designet for gjenbruk innenfor take away. ReusePac er en gjenbrukbar og holdbar løsning som gjør at varm mat ser bra ut under alle omstendigheter.

  • Tåler oppvaskmaskin og er motstandsdyktig mer enn 50 sykluser i oppvaskmaskinen. Du kan vaske den, varme den opp igjen uten at emballsjen endrer ytelse.
  • Kan enkelt varmes i mikrobølgeovn med «åpne / lukke» ventil. Lukk den for å transportere den trygt med lekkasjemotstand. Åpne den for oppvarming i mikrobølgeovnen.
  • Smart stablingssystem for enkel og sikker transport. Det er et unikt klipssystem designet på basen og lokkene for sikker transport.
Panteløsning for take away og kantine

Fremtidens panteløsning for take away og kantine

Til forskjell fra et bruk og kast samfunn hvor ting kun brukes én gang før det kastes, er målet med en sirkulær økonomi at produktene varer så lenge som mulig, kan repareres eller oppgraderes, og i større grad brukes om igjen. Siden ReusePac fra Sabert tåler oppvaskmaskin og er motstandsdyktig for mer enn 50 sykluser i oppvaskmaskinen ligger alt til rette for fremtidens panteløsning!

Hvordan?

Be om et innskuddsbeløp på emballasjen for å oppmuntre kunden til å ta den med tilbake. På denne måten kan du spare minst 50 engangsbrett ved at kunden kommer tilbake til deg med brukt emballasje. Samtidig får kunden rabatert pris på neste bestilling.

Hvorfor?

EU har nylig innført nytt regelverk for gjenbrukbar emballasje, disse reglene vil mest sannsynlig også komme til Norge. Vær i forkant av regelverket og benytt samtidig muligheten for å fremstå som løsningsorientert i forhold til utfordrignene vi står ovenfor når det gjelder et bruk og kast samfunn

Tilpass til din merkevare

Emballasjen kan tilpasses din merkevare med en pappinnsats spesielt designet for bruk med ReusePac. For evt. annen merking anbefaler vi påføring av en vannløselig etikett.

Foyn restaurant

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til hotell, restaurant og catering – god lesing!