Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Patrick BakkePatrick Bakke

Proff på butikk

– Noe av det som gjør oss proffe, er at vi alltid tar utgangspunkt i hva kundene trenger og ikke hva vi har å selge. Derfor er nesten halvparten av varene våre lokalt tilpasset og i stadig utvikling, sier Patrick Bakke, som har vært butikksjef i Norengros Johs Olsen på Lillehammer i 15 år. En stor del av jobben hans er nettopp å sørge for at de får riktige varer i butikk – med riktig pris, kvalitet og leveringstid.

Strekker seg langt for servicenæringen

– Langs kysten er det kanskje fiske som setter størst preg, mens på Lillehammer, hvor det bugner av hytter, hoteller og skiglade turister, har vi spisset oss inn på servicenæringen. På den måten kan vi tilby kundene våre både de produktene og den spesialkompetansen de har best bruk for.

Patrick er likevel tydelig på at det ikke bare er servicenæringen han kan hjelpe.

Om det skulle forville seg en fisker til Lillehammer, tilpasser vi oss etter det også. Har vi ikke varene inne, spesialbestiller vi dem og sørger for at de kommer så raskt som mulig!

Rundt 1500 av varene våre er dessuten basisvarer, så vi har veldig mye for de aller fleste.

Service ut over det vanlige

Ifølge Patrick er kvalitet noe som oppstår når alt fra rådgivning og varebestilling til levering og bruk av varen tilfredsstiller kunden – og vel så det. For han syns det er ekstra gøy når han kan tilby kunden service litt utover det vanlige.

– Det er flere av kundene våre som har et forholdsvis høyt forbruk av emballasje og andre profilvarer, men liten plass til å oppbevare dem. Da tilbyr vi å lagre varene for dem, slik at de bare kan komme og hente påfyll etter hvert som de trenger det.

Han understreker også at kvalitet kan handle om mer enn det man ser og opplever.

– Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, noe som innebærer bærekraftig produksjon og bruk av varer. Norengros er selv et miljøfyrtårn og ønsker å legge til rette for at kundene våre kan ta bærekraftige valg som ikke går utover kvaliteten.

Patrick Bakke, butikksjef. Norengros Johs Olsen, Lillehammer

Patrick Bakke, butikksjef. Norengros Johs Olsen, Lillehammer

Proff på