Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Odd Erling Jensen

Proff på helse

Salgssjef Odd Erling Jensen tror fagkunnskap om medisintekniske løsninger og helseprodukter kommer til å bli enda mer verdifullt i årene som kommer. Selv holder han og kollegene ved Norengros Erik Tanche Nilssen AS ukentlig kurs i alt fra sårbehandling til riktig bruk av labutstyr.

Odd Erling Jensen har jobbet hos Norengros E. T. Nilssen i Skien i snart 30 år. I dag er han salgssjef med ansvar for anbudet på medisinske forbruksvarer til Vestfold fylke. For Odd Erling er det viktig å kunne bidra med noe mer enn bare å levere varer.

Jeg er opptatt av at syke og eldre skal få skikkelig stell, og da mener jeg det er viktig at vi leverandører bidrar med alt vi kan for å forenkle hverdagen til helsearbeiderne.

– Det at selgerne våre også er fagkonsulenter, gjør at vi får et tettere forhold til kundene våre. Vi er opptatt av hele tiden å kunne trene opp helsearbeiderne i hvordan de skal bruke produktene de får av oss, på en best mulig måte. Det bidrar til å bygge tillit, mener Odd Erling.

Jobbet selv på sykehjem og sykehus i flere år

Før tiden i Norengros jobbet Odd Erling selv som sykepleier, og han er fortsatt glødende opptatt av det meste som foregår i det norske helsevesenet – både arbeidshverdagen til de ansatte og behandlingen pasientene mottar.

Det er liten tvil om at det kommer til å være et underskudd på sykepleiere i fremtiden. Derfor er samfunnet nødt til å ta i bruk ulike typer velferdsteknologi og løsninger som kan kompensere for det.

– Jeg har selv jobbet på sykehjem og vet godt hvor skoen trykker. De ansatte blir hele tiden tildelt flere oppgaver, og tidspresset blir stadig større. Jeg er opptatt av at syke og eldre skal få skikkelig stell, og da mener jeg det er viktig at vi leverandører bidrar med alt vi kan for å forenkle hverdagen til helsearbeiderne.

En viktig støttespiller for helsevesenet – nå og i fremtiden

Det å jobbe som selger innen helse dreier seg ikke lenger bare om å levere forbruksvarer. Etter hvert som samfunnet endrer seg, går stadig mer av arbeidshverdagen til helseteamet hos Erik Tanche Nilssen med til tekniske løsninger. Da er det viktig å ha fagfolk som kan teknologien inn og ut, mener Odd Erling.

– Det er liten tvil om at det kommer til å være et underskudd på sykepleiere i fremtiden. Derfor er samfunnet nødt til å ta i bruk ulike typer velferdsteknologi og løsninger som kan kompensere for det. Da kan vi bidra og være en god partner som sørger for at alt av utstyr og instrumenter blir utnyttet riktig og på en effektiv måte.

Vår kompetanse – din trygghet

Totalt har Norengros over 200 fagspesialister innen våre varegrupper. Disse har bakgrunn som for eksempel: sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, dataingeniør, og/eller lang erfaring i bransjen.

ToFu i bruk hos Stokmarknes legekontor

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til legekontor og sykehus – god lesing!