Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Pure renholdsprodukterPure renholdsprodukter

Pure – renholdsprodukter laget for profesjonelle renholdere

Pure er en komplett serie med renholdsprodukter for profesjonelle renholdere. Serien består av over 50 ulike produkter – spesialisert for å løse ulike type problemer!

Svanemerket og resirkulerbare

De fleste Pure-produktene innenfor tøyvask, maskinoppvask, interiør & romrenhold, våtrom & wc og rengjøring & avfetting er Svanemerket. Svanemerkede produkter gir deg en trygghet for at du velger de beste miljøproduktene på markedet.

Emballasjen er resirkulerbar, og flere av produktene bruker også gjenvunnet materiale i emballasjen. Produktene er merket med de nye emballasjemerkene for resirkulering for å gi en ekstra påminnelse om daglig sortering og øke mengden riktig sortert emballasje. De nye merkene er de samme som fortløpende kommer på alle avfallsbeholdere, returpunkter og miljøstasjoner og erstatter piktogrammer og avfallssymboler som har vært i bruk i over 20 år.

Farger sikrer gode rutiner

For å sikre at renholdsstandardene følges og at hygienen blir ivaretatt kreves det at personalet har nødvendig kunnskap, tydelige rutiner og riktig utstyr. Med én dedikert farge for hvert rengjøringsområde sikrer du gode rutiner og høy standard på renholdarbeidet. Pure renholdsprodukter er fargekodet med tanke på internasjonale standarer og tydelig merket med pH og piktogrammer for bruksområde. Dette gjør det enkelt for renholderen å velge riktig produkt til hver oppgave.

NILFISK-Liberty-SC50-reception

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til renholdsbransjen – god lesing!