Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Ren velvære på The Well med LifeCleanRen velvære på The Well med LifeClean

Ren velvære på The Well med LifeClean

I fredelige og naturskjønne omgivelser på Sofiemyr utenfor Oslo kan man drømme seg bort på Nordens største velværesenter – The Well. Spa-anlegget har blitt kåret til Norges beste tre år på rad, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Her forventer besøkende kun det aller ypperste – ikke minst når det gjelder renhold. For å sikre god hygiene bruker The Well derfor rengjøringsproduktet LifeClean, som både forenkler jobbhverdagen til renholdsarbeiderne og sørger for et skinnende rent spa-anlegg.

En luksusopplevelse utenom det vanlige

Det 10 500 kvadratmeter store velværesenteret har helt siden åpningen i 2015 gitt både norske og utenlandske gjester en luksusopplevelse utenom det vanlige. Med blant annet 11 bassenger, 15 saunaer og dampbad, japansk badehus, ulike massasjebehandlinger og en egen restaurant, er dette det perfekte stedet for alle dem som ønsker å legge hverdagens stress bak seg.

– The Well er et fristed – en oase av gode ting. Anlegget er på hele 10 500 kvadratmeter, så enten det er 10 eller 500 mennesker her, har man god plass til å nyte egentiden sin. Her kan man ligge ute og bade i 30 varmegrader og se på stjernehimmelen og snødekte trær, sier Annett Trehjørningen, salgssjef hos The Well.

Annett forteller videre at god hygiene prioriteres høyt på The Well.

Gjestene våre har ofte lite tøy på seg under oppholdet, og i og med at behandlingene også medfører en del svette, er renhold svært viktig for oss.

Mer effektiv rengjøring

For å tilby et spa-anlegg der gjestene kan trives og føle seg komfortable i rene og pene fasiliteter, bruker The Well rengjøringsmiddelet LifeClean – et fleksibelt og miljøvennlig produkt som leveres ferdig blandet og har svært rask virkningstid. Husøkonom på The Well, Hilde Kristin Sørum, skryter av hvordan LifeClean har bidratt til mer effektiv rengjøring og en enklere jobbhverdag for renholdsarbeiderne på velværesenteret.

– Det er viktig for oss at alt er rent og pent, og at det er bakteriefritt. Før måtte vi ha folk på jobb etter stengetid. Rengjøringsmidlene vi brukte tidligere, satte krav til bruk av mye verneutstyr – og virkningstiden var på hele fire timer. Så neste morgen, når folk kom på jobb, måtte rengjøringsmidlene skylles av før gjestene kunne komme, sier Sørum.

Etter at The Well startet å bruke LifeClean, har imidlertid renholdsarbeiderne fått en enklere jobbhverdag og kan gjøre rent mer effektivt. Nå kan de ganske enkelt spraye over med produktet, og la det virke i to minutter for et perfekt resultat – uten spor av sopp, virus eller bakterier.

LifeClean virker på kun 2 minutter og etterlater et perfekt resultat – uten spor av sopp, virus eller bakterier.

LifeClean i brukLifeClean i bruk

Hjelp fra ekspertene

Med på laget har The Well totalleverandøren Norengros som rådgiver for renhold og hygiene. Norengros har opparbeidet seg bred produkt- og bransjekunnskap og bistår også med ergonomiske utstyr og hjelpemidler som gir renholdsarbeidere en mindre belastende jobbhverdag. Salgskonsulent i Norengros, Marianne Sollund, forteller at det er flere grunner til at de anbefalte The Well å bruke LifeClean.

LifeClean er et miljøvennlig produkt som virker i løpet av to minutter og fjerner alt av bakterier og virus. Det er et produkt som ikke skaper noe særlig lukt, leveres ferdig blandet og er enkelt for rengjørerne å jobbe med. Man trenger dessuten ikke noe verneutstyr for å bruke det, sier Sollund.

Norengros er opptatt av helse og arbeidsmiljø – både blant egne medarbeidere og ute hos kundene sine – og legger vekt på å finne smarte løsninger som løser kundenes behov på en enkel måte.

Vi skal være en støttespiller for kundene våre. I tillegg til å levere renholdsrekvisita til The Well, skal vi også bidra til at rengjørerne kan jobbe mer ergonomisk og får en enklere arbeidshverdag, sier Sollund.

Alt ligger dermed til rette for at gjestene på The Well kan senke skuldrene og nyte et kjærkomment avbrekk fra en stressende hverdag – uten å måtte bekymre seg over skitne overflater eller skumle bakterier.

Norengros skal være en støttespiller til kundene våre – vi har både kunnskapen og produktene som gir renholderen en enklere arbeidsdag. F.v. Hilde Kristin Sørum, Husøkonom The Well og Marianne Sollund, fagspesialist renhold Norengros Johs Olsen

Inne på The WellInne på The Well

Fordeler med LifeClean:

  • LifeCleans effektive virkestoff, klordioksid, gjør produktet mer miljøvennlig og skaper ingen giftige forbindelser.
  • Produktet kan skylles direkte ned i avløpet uten å skade naturen.
  • Den raske virkningstiden forenkler jobbhverdagen til renholdsarbeiderne.
  • LifeClean har en mild klorlukt som ikke er plagsom for omgivelsene.
  • Renholdsarbeiderne trenger ikke å bruke masker eller annet verneutstyr når de jobber med produktene.
  • LifeClean-produktene til The Well leveres av Norengros.
NILFISK-Liberty-SC50-reception

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til renholdsbransjen – god lesing!