Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Tenk miljø når du handler - på lastebil

Vi hjelper deg å tenke nytt

Norengros er Norges største leverandør av forbruks­materiell, og gjennom dette kommer vi tett innpå mange av våre kunder. Det tette samarbeidet gjør at vi får oppleve den samme ­hverdagspulsen som kunden.

Flere av kundene våre har kommet langt i sitt bærekraftsarbeid. For oss er det både ­motiverende og inspirerende å jobbe sammen med kundene. Slik bidrar vi til at også de oppnår sine bærekraftsmål.

Norengros er støtteapparatet for det lokale næringslivet. Målet vårt er å gjøre kundene våre gode – vi vil være støtteapparatet deres. Det innebærer at vi skal bruke all vår kunnskap og innsats på å hjelpe deg med å finne de beste produktene og løsningene for din virksomhet. Vi ønsker å være en støttespiller i alle ledd – det er detaljene som avgjør.

Samarbeid – en avgjørende faktor

Med over 200 aktive selgere som jevnlig besøker kunder, får vi i Norengros en unik forståelse av kundenes drift. Vi får oppleve den samme hverdags­pulsen som kunden, og sammen ­forbedrer vi kundens drift gjennom produkt­utvikling og løsninger.

For å lykkes med omstillingen til en sirkulær økonomi, kreves det samarbeid. Alle ledd i et produkts verdikjede må ta sin del av ansvaret. Vi ønsker stadig å forbedre oss, og er derfor på jakt etter nye samarbeid.

Les om noen av samarbeidene våre her, og ta kontakt dersom du har en god utfordring eller idé som kan være med på å gjøre oss bedre!