Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Mann som teiper igjen en pappeskeMann som teiper igjen en pappeske

Nå kan du sende pakker helt uten å bruke plast

Å sende pakker er en vanlig praksis for både små og store bedrifter, spesielt i dagens digitale tidsalder der nettbutikker blomstrer. Men hva med emballasjen? Er det mulig å sende pakker uten å bruke plast? Svaret er ja, og det har aldri vært enklere!

Nå kan du få esker, tape og pakksedler i papir – et mer bærekraftig og miljøvennlig alternativ enn plast. Å pakke inn en pakke slik at den tåler transport er fortsatt viktig, men det betyr ikke at vi må bruke forskjellige materialer. Utviklingen av mer miljøvennlige alternativer har vært kontinuerlig, og nå har du flere valgmuligheter enn noensinne. Samme materiale i alle deler av pakkingen gjør dessuten gjenvinning betydelig enklere for mottageren!

Standardesker eller skreddersydd profilemballasje

Hos Norengros har vi alltid ulike størrelser av papiresker på lager. Våre esker er laget av FSC-godkjent papir og er 100% resirkulerbare. Vi kan også tilby skreddersydde esker etter dine spesifikasjoner. I tillegg kan vi hjelpe deg med å skape en unik profilering av pakkene dine ved å tilby profiltrykk eller logotape. Dette gir deg en ekstra mulighet til å markedsføre merkevaren din.

Papirtape i ruller på et lager

Vis engasjement og tiltrekk deg bevisste kunder

Ved å velge papirbasert emballasje bidrar du til å redusere plastavfallet og dermed skåne miljøet. Papir er et fornybart materiale som kan gjenvinnes og brytes ned på en mer miljøvennlig måte sammenlignet med plast. Ved å gå bort fra plastemballasje viser bedriften din et sterkt engasjement for miljøet og bærekraftig praksis.

Vi oppfordrer alle bedrifter som sender pakker til å vurdere overgangen til plastfrie alternativer. Ikke bare vil dette være en bevisst handling for miljøet, men det kan også være et salgsargument for kundene dine. Mange forbrukere er opptatt av bærekraftighet og ønsker å handle hos bedrifter som tar miljøet på alvor.

Hvis du er interessert i å implementere plastfrie emballasjeløsninger i virksomheten din, kan du kontakte oss for mer informasjon. Vi er her for å hjelpe deg med å finne de beste alternativene som passer dine behov. Sammen kan vi ta små, men viktige skritt mot en mer bærekraftig fremtid og en verden uten unødvendig plastavfall.