Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Casala Curvy - Westminister Abbey London EnglandCasala Curvy - Westminister Abbey London England

Skap rom for flere funksjoner med moderne kirkestoler

Moderne kirker er mye mer enn bare et sted for kontemplasjon. De utvikler seg stadig til multifunksjonelle bygninger for en rekke anledninger. Fra kunstgalleri til konsertlokale, fra forelesning til verksted. Uansett hvilke muligheter du har i dine lokaler, kan Norengros gi deg råd og veiledning slik at du får de riktige løsningene for akkurat ditt behov!

Design knyttet til funksjonalitet

Casala er av av samarbeidspartnere til Norengros og sammen kan vi tilby møbleringsløsninger som tar hensyn til byggestilen og karakteren til kirken din. Stolene tilpasser seg ditt bestemte sted med sin allsidige design og gir det et stilig, moderne utseende. Casala har også muligheten for en rekke skreddersydde løsninger.

Med Lynx sitt innovative koblingssystem garanteres en rask og enkel sammenkobling – uten ekstra arbeid eller verktøy. Med Lynx er det stolene selv som sørger for sammenkoblingen. 80 stoler kan kobles på bare 3 minutter! Stolen må kun løftes med noen få centimeter for å skape en solid kobling, og kan også kobles vekselvis mellom med og uten armlener. Oude Kerk Maasland – Nederland. Foto: Casala

Bli inspirert til å tenke nytt

Under har vi samlet noen spennende kundecaser som vår samarbeidspartner Casala har vært med på å løse – håper dette kan gi inspirasjon og noen nye ideer til hvordan man kan innrede for fleksibilitet i din menighet. For Norengros er ingen oppdrag for store og ingen for små, vi hjelper deg med de utfordringene og behovene du måtte ha. Om det er et enkelt spørsmål om en kontorstol eller om du trenger hjelp i forbindelse med en større ­prosess. Vi hjelper deg gjerne.

Westminster Abbey London

Flere skreddersydde løsninger ble inkludert i stolen for å møte de spesifikke kravene til Westminster Abbey i London. På forhånd hadde kirken spesifisert den ideelle stolen i detalj; overflate i eikfiner, ryggstøtten dekorert med Westminster Abbey-kammen og farget i en forhåndsdefinert farge som også er motstandsdyktig overfor voks fra lys. I tillegg var det behov for gode lagrings- og transportmuligheter, praktisk tilkobling, et identifikasjonssystem for stolene og minimalt med støy når de flyttet og plasserte ut stolene. Valget falt til slutt på stolen Curvy – skreddersydd etter kirkens spesifikasjoner.

– For å komme frem til en stol som møtte de spesifikke kravene Westminster Abbey hadde arbeidet vi tett sammen med kirken i hvert stadium av prosessen. Dette gjorde at vi kunne levere en helt unik og skreddersydd løsning forteller Alex Grogut salgssjef i Casala.

For å komme frem til en stol som møtte de spesifikke kravene til Westminster Abbey arbeidet Casla tett sammen med kirken i hvert stadium av prosessen. Valget falt til slutt på stolen Curvy – skreddersydd etter kirkens spesifikasjoner. Foto: Casala

Stoler i kirke

Kirken valgte også Casalas Zifra nummererings- og identifikasjonssystem. Systemet har vunnet fem internasjonale priser for design. Zifra er integrert på innsiden av ryggen. Skjermene i Zifra fungerer uten batterier og gir mange muligheter som visning av radnummer, setenummer, logo eller en kombinasjon av det ovennevnte. Zifra ble utvidet spesielt til Westminster Abbey med bokstav-visning. Foto: Casala

Casalas Zifra nummererings- og identifikasjonssystem

St. Barnabas kirke (Erdington, England)

Den historiske bygningen St. Barnabas kirke i Erdington er klar for det 21. århundre med sitt tilbygg i moderne arkitektonisk stil. Et fint eksempel på gammelt og nytt i perfekt harmoni. Lynx stolene av Casala harmonerer perfekt med begge stiler.

Med Lynx sitt innovative koblingssystem garanteres en rask og enkel sammenkobling – uten ekstra arbeid eller verktøy. Med Lynx er det stolene selv som sørger for sammenkoblingen. 80 stoler kan kobles på bare 3 minutter! Stolen må kun løftes med noen få centimeter for å skape en solid kobling, og kan også kobles vekselvis mellom med og uten armlener.

Den historiske bygningen St. Barnabas kirke i Erdington er klar for det 21. århundre med sitt tilbygg i moderne arkitektonisk stil. Et fint eksempel på gammelt og nytt i perfekt harmoni. Lynx stolene av Casala harmonerer perfekt med begge stiler. Foto: Casala

Inne i St.Barnabas krike i Erdington

Ooipoortkerk Doesburg - Nederland

Ooipoortkerk i Doesburg er et vernet arkeologisk område og i bruk av flere kongregasjoner. Bygningen i 1896 er bygd i neo-renessanse stil og Casalas Feniks-stoler gir interiøret i kirken et moderne utseende.

Feniks er en allsidig stol som enkelt kan tilpasses til ulike anledninger. Alle modellene i Feniks-familien er multifunksjonelle og kan enkelt brukes til en rekke formål. Uansett hva du skal, med Feniks kan du være sikker på at du sitter riktig.

Ooipoortkerk i Doesburg er et vernet arkeologisk område og i bruk av flere kongregasjoner. Bygningen i 1896 er bygd i neo-renessanse stil og Casalas Feniks-stoler gir interiøret i kirken et moderne utseende. Foto: Casala

Ooipoortkerk i Doesburg

Trenger du nye møbler?

Om du har et enkelt spørsmål om en kontorstol eller om du trenger hjelp til en større flytteprosess så hjelper vi deg gjerne med de utfordringene og behovene du måtte ha. Våre konsulenter gir profesjonell veiledning i hele prosessen fra ide og behovsanalyse til varene er levert og montert.