Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Venteværelse på legesenter i DrammenVenteværelse på legesenter i Drammen

Slik hjelper Norengros legesentre med å fornye seg

I Drammen er to legesentre klare for besøk i nye, delikate og velutstyrte lokaler. Norengros har bidratt til det aller meste sentrene trenger, fra topp moderne medisinsk utstyr til interiør og fargevalg.

Fredholt legesenter tok kontakt med Norengros da de skulle fornye lokalene sine. De trengte hjelp til å velge stil og farger samt å skaffe medisinsk utstyr, møbler og interiør. Ikke lenge etter tok også Elvebyen legesenter kontakt. De skulle reetablere virksomheten sin og trengte en totalleverandør som kunne følge dem gjennom prosessen.

– Vi valgte Norengros fordi vi har hatt et langt og godt samarbeid fra før. Med dem visste vi at vi kunne få alt vi trengte, som levering og montering av møbler til høy kvalitet og god pris – på ett sted, sier lege ved Fredholt legesenter, Goran Dosic.

Rådgivere med helsefaglig bakgrunn

Når et moderne legesenter skal innredes, er det mye å tenke på og mye som må på plass. Da kommer det godt med at Norengros’ rådgivere selv har helserelatert utdannelse og erfaring fra legesenter eller annen helseklinikk.

– Egenerfart kunnskap om det helsefaglige behovet, kombinert med høy kunnskap om produktene som finnes i markedet, gjør oss til en kvalifisert rådgiver og trygg samarbeidspartner i hele prosessen. Vi forstår kundene, finner de rette løsningene og forenkler en ellers krevende oppussings- og flytteprosess, sier Vibeke Lilleås, som er interiør- og salgsrådgiver i Norengros.

Tiltalende og fargerike lokaler for besøkende og ansatte

På et helsekontor er det nødvendig å ivareta kliniske hensyn. Lamper, møbler og inventar må for eksempel kunne rengjøres, enten ved å være dekket av et avtagbart stoff eller kunne sprites. Samtidig er det viktig å tenke på det estetiske uttrykket. Både Fredholt og Elvebyen ønsket at lokalene, i tillegg til å være praktisk tilrettelagt, også skulle være hyggelige – for både gjester og ansatte på senteret.

– Sammen med legesentrene og en interiørarkitekt har vi lykkes med å skape et tiltalende uttrykk i lokalene. De har nå behagelige farger, uttrykksfulle bilder og komfortable møbler som bidrar til en god besøksopplevelse og et trivelig arbeidsmiljø. Selv om sentrene skal ha et profesjonelt og klinisk uttrykk, trenger de ikke å være kjedelige og hvite, sier Vibeke, som selv er utdannet interiørdesigner.

Når det gjelder farger, komfort og interiørløsninger, vil Vibeke på generelt grunnlag anbefale klinikker og helsesentre å være litt mer vågale. Her kan Norengros bistå med interiørdesign og tilby et stort utvalg av både farger, møbler, bilder, persienner, planter, gardiner og tepper.

Venterommet på fredholt
Kontor på Fredholt
Medisinsk utstyr

Fornøyde brukere

– Vi har fått god hjelp til å velge møbler og utstyr tilpasset våre behov, og er meget fornøyde med sluttresultatene. Mange pasienter har kommentert endringene i positive ordelag, sier Goran.

Begge sentrene trekker også frem den økonomiske fordelen ved å samarbeide med Norengros.

– Kundene kan stole på at både medisinske, funksjonelle og estetiske behov ivaretas, samtidig som det ikke trenger å koste så mye. Vår brede kompetanse fra både kundens fagfelt og produktsortimentet gjør at vi alltid finner gode løsninger for kundene våre – og vi kommer gratis på befaring, tipser Vibeke.

Venterommet på Elvebyen
Kontor hos Elvebyen
Pauserom
ToFu i bruk hos Stokmarknes legekontor

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til legekontor og sykehus – god lesing!