Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Ultralydapparat med en pasient i bakgrunnUltralydapparat med en pasient i bakgrunn

Slik kan egen ultralyd gjøre legekontoret ditt mer effektivt

Norengros har lang erfaring med å hjelpe legekontorer over hele landet med å øke effektiviteten, skaffe riktig utstyr til rett tid og legge til rette for en mer fleksibel arbeidsdag. Den siste tiden har stadig flere oppdaget fordelene ved å ha egen ultralyd på legekontoret, noe som kommer både legene og pasientene til gode.

Mer effektiv behandling med ultralyd på legekontoret

Marit Åssveen jobber som salgskonsulent i Norengros, med hovedansvar for legekontorer og private klinikker. Hun sier at det å ha egen ultralyd tilgjengelig på legekontoret, er gode nyheter for både leger og pasienter.

– Ultralyd er et praktisk hjelpemiddel som legene kan bruke til å støtte funn de gjør på legekontoret, som de kanskje er litt usikre på. Dette bidrar til at de raskere og enklere kan sette i gang riktig behandling eller gi henvisninger. På den måten får legene gjort unna mer av behandlingen på selve kontoret og slipper å måtte sende pasienten videre til en spesialist, samtidig som at pasienten slipper alt bryderiet med å reise hit og dit, sier Åssveen.

Nå forventer vi i større grad at legen raskt skal fortelle hva som feiler oss, og hvis vi føler at legen ikke har det beste utstyret til å foreta riktige undersøkelser på oss, er det enkelt for oss å bytte fastlege, sier Åssveen.

Åssveen forteller videre at ultralyd har tatt store steg de siste årene, og at stadig flere legekontorer har fått opp øynene for alle fordelene det gir.

– Vi ser at ultralyd på legekontorer blir mer og mer populært. Ultralydkursene på markedet er fulle, og dagens medisinstudenter har nå dette som et eget fag. Mye har skjedd i løpet av de siste 10–15 årene, og nå er utstyret på legekontorene i større grad tilpasset bruk av ultralyd.

– Vi tilbyr et bredt spekter av ultralydapparater, fra bærbare «low-end»-maskiner til større «high-end»-maskiner som ofte brukes på sykehus av for eksempel hjertespesialister og gynekologer, fortsetter hun.

Se også: Ultralydapparater fra Norengros

Mer kravstore pasienter forventer toppmoderne utstyr

I en tid hvor mange bruker Google til å diagnostisere seg selv, blir det stilt stadig større krav til
legene – både når det gjelder hvilken kompetanse de sitter på, og hvilket utstyr de har tilgjengelig på legekontoret.

Den lokale tilstedeværelsen vår gjør at vi kan tilby legekontorene personlig service og god oppfølging, noe som er alfa og omega på dette feltet, sier Åssveen.

– Generasjonen som vokser opp nå, er mer kresen enn tidligere. Nå forventer vi i større grad at legen raskt skal fortelle hva som feiler oss, og hvis vi føler at legen ikke har det beste utstyret til å foreta riktige undersøkelser på oss, er det enkelt for oss å bytte fastlege, sier Åssveen.

– Med Norengros på laget er du sikret kvalitet i alle ledd. Målet vårt er å tilby de aller beste produktene på markedet, og der andre innskrenker staben sin og blir mer sentralisert, gjør vi det motsatte, fortsetter hun.

Alt legekontoret ditt trenger – samlet på ett sted

Norengros er til stede lokalt, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, noe som gir deg en totalleverandør som kjenner nærmiljøet ditt godt. Og med direkte logistikk fra lokale fullsortimentslagere får du dessuten tilgang til utstyret og systemene du trenger – når du trenger det.

Norengros er Norges ledende totalleverandør av medisinske forbruksvarer til primærhelsetjenesten, institusjoner, legekontorer, samt private og offentlige sykehus og klinikker.

– Den lokale tilstedeværelsen vår gjør at vi kan tilby legekontorene personlig service og god oppfølging, noe som er alfa og omega på dette feltet, sier Åssveen.

Norengros er ditt støtteapparat gjennom hele innkjøpsprosessen. Vi er opptatt av at klinikken din skal kunne tilby de beste og tryggeste produktene til pasientene dine og samtidig gi de ansatte en mer fleksibel og effektiv arbeidsdag. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne løsningene som passer best for ditt legekontor.

Norengros er Norges ledende totalleverandør av medisinske forbruksvarer til primærhelsetjenesten, institusjoner, legekontorer, samt private og offentlige sykehus og klinikker. Takket være markedets største vareutvalg, konkurransedyktige priser og personlig oppfølging er Norengros en viktig støttespiller for legekontorer over hele landet, som i stedet for å bruke unødvendig tid på innkjøp heller kan konsentrere seg om det de kan best: å gi pasientene en god behandling.

Ultralyd Sonoscape
ToFu i bruk hos Stokmarknes legekontor

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til legekontor og sykehus – god lesing!