Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
WatchBP Office ABI i bruk på legekontorWatchBP Office ABI i bruk på legekontor

Slik kan legekontoret ditt redusere tiden per analyse

Norengros har lang erfaring med medisinske forbruksvarer og har i en årrekke hjulpet legekontorer over hele landet med å øke effektiviteten og tilby medisinske forbruksvarer som frigjør tid og gir en mer fleksibel arbeidsdag. Med det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet, kan legekontorer korte ned tiden per analyse på laboratoriet og oppnå en mer effektiv pasientbehandling.

Frigjør tid med brukervennlig og pålitelig analyseutstyr

Marit Åssveen jobber som salgskonsulent i Norengros, med hovedansvar for legekontorer og private klinikker. Hun er overbevist om at man kan spare mye tid og ressurser ved å ha det nødvendige analyseutstyret tilgjengelig på legekontoret, noe som gjør at man kan utføre raske og gode tester på pasientene der og da.

Mange legekontorer har en utfordring med at tiden ikke strekker til.

Ofte er det flere leger på et legekontor, hvor alle skal ha analyser på pasientene sine. Og med opptil fire pasienter i timen – hvor man skal ta blodtrykk, blodprøver, EKG, og så videre – er det en fordel å kunne hjelpe pasientene når de er på legekontoret, ved å bruke effektive og driftssikre laboratoriemaskiner, sier Åssveen.

Ved selv å ha det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet, kan legekontorene korte ned tiden de bruker per analyse og få mer tid til pasientene sine.

Vi jobber med leverandører og produsenter som leverer det beste og mest effektive utstyret på markedet. Samtidig legger vi stor vekt på opplæring, slik at det blir minst mulig nedetid på maskinene.

Vi leverer en rekke ulike apparater med korte analysetider – alt fra CRP- og INR-apparater til urinavlesere og utstyr for blodprøvetaking, fortsetter Åssveen.

QuikRead go er det CRP-apparatet som kommer nærmest fasiten i det området hvor man avklarer om det er en virus- eller bakterieinfeksjon.

Alt dere trenger på et sted

Norengros tilbyr også kontrolløsninger som er tilpasset til analyseinstrumentene, for å overvåke kvaliteten på testene og avgjøre om resultatene ligger innenfor referanseverdiene. Det er også mulig å overføre resultatene automatisk fra analyseinstrumentene direkte til pasientens journalsystem. På den måten slipper man å taste inn analysesvarene manuelt, noe som både er tidkrevende og øker risikoen for feil.

Vi ønsker å gjøre legekontorer mer effektive og hjelpe dem med å øke pasientsikkerheten, unngå kostbare driftsstanser og hjelpe flest mulig pasienter.

En annen fordel er at du får alt på ett sted. Hos Norengros trenger du nemlig kun å forholde deg til én bestillingsliste, én faktura og én kontaktperson, sier Åssveen.

Norengros’ lokale tilstedeværelse, kombinert med direkte logistikk fra lokale fullsortimentslagere, gjør at du dessuten får tilgang til utstyret og systemene du trenger – når du trenger det.

Siden vi er lokalt forankret i markedet, med kompetente medarbeidere fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, kan vi gi hvert enkelt legekontor bedre service og oppfølging, sier Åssveen.

Enklere innkjøpsprosess av utstyr til legekontoret

I Norengros’ døgnåpne nettbutikk finner du alt du trenger til legekontoret. Her får du god oversikt over hele produktspekteret, dine avtalte priser, lagerbeholdning, tidligere ordre, leveransesporing, og mye mer. For å gjøre det hele enda enklere kan du også lage egne bestillingslister for produkter du bestiller på jevnlig basis.

Norengros’ kompetente kundekonsulenter gir deg råd og veiledning om hvilke produkter som passer best til akkurat ditt legekontor – med alt fra standardprodukter til spesialløsninger. Vi kan skilte med 90 fagspesialister innen medisinske forbruksvarer, og enten det er snakk om enkle forbruksvarer som sprøyter og bandasjer eller avansert laboratorieutstyr, står disse klare til å sette sammen en produktportefølje som er tilpasset legekontoret ditt. Norengros har i tillegg en oppgjørsavtale med HELFO for refusjon av medisinske forbruksvarer levert på blå resept.

ToFu i bruk hos Stokmarknes legekontor

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til legekontor og sykehus – god lesing!