Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Epson EcoTank ET-4850 på hjemmekontorEpson EcoTank ET-4850 på hjemmekontor

Spar 90 prosent av blekkostnadene med Epson EcoTank-skrivere

Epsons EcoTank-skrivere har etterfyllbare blekktanker, en svært praktisk og økonomisk løsning til privat bruk, hjemmekontorer og små kontorer. Skriv ut uten blekkpatroner og med svært lave kostnader.

Verden er i rask endring. Nå, mer enn noen gang etterspørres løsninger for å gjøre et produkt eller en prosess mer effektiv og bærekraftig. Utskrift er intet unntak, og Epsons revolusjonerende nye EcoTank-skrivere har etterfyllbare blekktanker – en svært praktisk og økonomisk løsning!

Spar opptil 90 prosent av utskriftskostnadene

Ved å bytte fra blekkpatroner til blekktank kan du spare opptil 90 % av utskriftskostnadene. EcoTank-skrivere leveres med blekk for opptil tre års forbruks inkludert. Ett sett med blekkflasker skriver ut opptil 4500 sider i svart-hvitt og 7500 i farger, tilsvarende opptil 72 blekkpatroner med blekk!

Slik fungerer det

En EcoTank-skriver er fundamentalt forskjellig fra de fleste skrivere. Istedenfor blekkpatroner har den en stor blekktank om du fyller opp med de inkluderte blekkflaskene. Fra første stund har du nok blekk til å skrive ut opptil 14 000 sider – som betyr at du sparer både tid og penger, ettersom du ikke må bytte blekkpatroner hele tiden. Oppsettet er enkelt, påfyllingen er uten søl og skriveren er dessuten pålitelig, og gir side etter side med utskrifter av høy kvalitet.

EcoTank-skrivere har etterfyllbare blekktanker – praktisk og økonomisk løsning til små kontorer, hjemmekontor og til privat bruk.

Epson EcoTank ET-3850 på kontorEpson EcoTank ET-3850 på kontor

Spar strøm og oppstartstid

Epson EcoTank-skriver kommer som standard med Epsons unike varmefrie teknologi. Denne teknologien gir mange fordeler sammenlignet med laserskrivere og termiske blekkskrivermodeller, og sørger for at skriveren ikke trenger å varmes opp før bruk. Dette gjør at første utskrift etter oppstart går raskt. I tillegg brukes mindre strøm og driftskostnadene holdes nede fordi færre deler trenger å skiftes ut. Epsons varmefrie teknologi gir forbedret pålitelighet, redusert nedetid og mindre miljøpåvirkning.

1. Gjennomsnittlig kostnadsbesparelse per side og gjennomsnittlig antall blekkpatroner som kreves for å skrive ut samme antall sider som EcoTank-blekkflaskene 102 og 104. Sammenligning mellom gjennomsnittskapasitet (A4-utskrifter av ISO/IEC 24711) for EcoTank-flaskene 102 og 104 og originalrekvisita som brukes i de 50 bestselgende blekkpatronskriverne (i henhold til GfK-paneldata for salg av blekkskrivere og blekkpatroner på salgssteder i markedene Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Spania og Italia fra april 2019 til mars 2020). 2. Basert på et utskriftsvolum på 100 sider per måned og med den laveste kapasiteten fra det første settet med blekk. 3. Oppgitt ytelse er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712 eller 29103. Oppgitt ytelse er IKKE basert på ISO/IEC 24711 eller 29102. Oppgitt ytelse kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor vil kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.

Mennesker i kontorlokale

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om kontorarbeidsplassen – god lesing!