Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Mann som åpner en pakke med CarePacksMann som åpner en pakke med CarePacks

Sunnere snacks med CarePacks

CarePacks er et verdidrevet selskap som har mål om å gjøre det enklere for folk å velge sunnere og smartere energipåfyll i en hektisk hverdag.

CarePacks har i flere år tilbudt abonnementsløsninger til bedrifter på snackkasser med nøtter og andre sunne godsaker. Snackkassene har som hensikt i å bidra til å fylle på medarbeidernes tomme energilagre for å unngå den såkalte «klokka to-knekken». I tillegg er det nøye utvalgte produkter som både er god på smak og har veldig høy kvalitet.

Ifølge gründer og COO, May-Rita Kappfjell, var det mangelen på sunn snacks i markedet som var bakgrunnen for etableringen av CarePacks.

Velger du våre produkter så kan du trygt tillate deg å snacke hver dag. Du får faktisk også i deg opptil flere av de såkalte «fem om dagen» når du spiser en pose Eplegull.

Tilbudet av både mat og snacks for folk på farten har lenge vært preget av usunne produkter. Dette ønsket CarePacks å gjøre noe med ved å tilby sunnere og smartere snacks. – Å spise små, hyppige måltider gjennom dagen gir ikke bare en reell helseeffekt, kroppen holder også et jevnt energinivå, sier May-Rita.

Snack hver dag

CarePacks satser på å lansere flere sunne og smakfulle snackprodukter. May-Rita synes det er spennende å utfordre en veletablert kategori med sunnere varianter som man kan nyte litt oftere.

Når du kjøper et av våre produkter så støtter du et selskap som er opptatt av gode verdier gjennom hele næringskjeden.

— Velger du våre produkter så kan du trygt tillate deg å snacke hver dag. Hun legger til: Du får faktisk også i deg opptil flere av de omtalte «fem om dagen» når du spiser en pose Eplegull.

Verdidrevet selskap

CarePacks er et verdidrevet selskap, og som bedrift er CarePacks bygget rundt FNs bærekraftsmål. Målene om god helse, anstendig arbeid og økonomisk vekst, ansvarlig forbruk og produksjon, samt bevaring og bærekraftig utvikling av havet og marine ressurser er alle viktige kjerneverdier i selskapet.

– Når du kjøper et av våre produkter så støtter du et selskap som er opptatt av gode verdier gjennom hele næringskjeden. Vi er svært takknemlige overfor alle våre kunder som bidrar til vår felles misjon om å gjøre verden til et litt bedre sted å være, sier May-Rita.

Pakkes av Jobbhuset

Emballasjen på produktene til CarePacks pakkes av arbeids- og inkluderingsbedriften Jobbhuset. På denne måten bidrar CarePacks med å opprettholde verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere som trenger tilrettelagt arbeid eller bare trenger hjelp til å komme ut i arbeid.

CarePacks er Miljøfyrtårnsertifisert og legger samtidig stor vekt på bærekraft, veldedighet, samfunnsansvar og å redusere matsvinnet. Alle produkter som nærmer seg utgangen av holdbarhetsdatoen, sendes til Fattighuset — til glede for de som ikke har så mye. Bedriften er i tillegg både klimapositiv. CarePacks kjøper CO2-kvoter i EU og har inngått et samarbeid med CHOOSE, hvor de for hver pakke solgt, investerer i de beste FN-verifiserte CO2-reduksjonsprosjektene i utviklingsland.

Carepacks - Jørgen, Jobbhuset. Fotograf: Elisabeth Kjellin

Mann som pakker CarePacksMann som pakker CarePacks