Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Møbler til legekontorMøbler til legekontor

Totalleverandør av medisinske møbler og utstyr

Som Norges ledende totalleverandør av medisinske forbruksvarer til private og offentlige helsetjenester, har Norengros både kompetansen, tilbudet og utvalget på plass for en sømløs prosess når legekontorer, sykehusavdelinger eller andre helseinstitusjoner skal innredes. Fagkonsulent i Helse, Tonje Tjervåg Fredriksen, er en av Norengros’ over 90 medarbeidere som har helsefaglig utdanning og bistår legekontorer med å skaffe riktig utstyr samtidig som de ser til at prosessen forenkles og effektiviseres.

Det er mye som skal på plass når et legekontor skal innredes. Alt fra undersøkelsesbenker, instrumentbord og skjermbrett, medisinsk utstyr som ultralydapparat og EKG, til kontormøbler med rekvisitter og møbler og utstyr til venterom og skranke. Planlegging og gjennomføring av dette kan være svært tidkrevende i en allerede hektisk bygge- eller flytteprosess, og her kan Norengros tre inn som en samarbeidspartner og lette arbeidet til kunden betydelig.

Kundene kan gjøre innkjøpene i god tid og være sikker på at alt er på plass når det skal uten å bekymre seg for oppbevaring av store kolli. Spesielt ved nybygg kan innflyttingsdatoer bli forskjøvet, og da vil alt være trygt lagret hos oss i mellomtiden. Fakturering gjøres heller ikke før alt er levert.

– Vi bistår gjerne i hele planleggingsprosessen, også med å ta mål og med montering. Fordelen med å samle alt hos én leverandør, er at kunden slipper å forholde seg til flere leverandører, og heller får ett bestillingspunkt med én kontaktperson som koordinerer hele prosessen, sier Fredriksen og utdyper:

– Hele prosessen vil si alt fra planlegging og bestilling til transport, levering, utpakking, montering samt opprydding og fjerning av emballasje.

Legekontor innredet med møbler fra Norengros

Fredriksen og hennes kollegaer i Norengros sørger for at prosessen glir sømløst og at ingenting stopper opp og blir en propp underveis. Gjennom planleggingsmøter får de kartlagt kundens ønsker og setter på bakgrunn av dette opp et forslag til løsninger og et uforpliktende pristilbud. Ved aksept fra kunden ordner Norengros innkjøpene og kan også mellomlagre møbler og utstyr om ønskelig.

Noe av det beste med denne jobben, er å være med en kunde på et prosjekt fra start til slutt og sørge for at sluttresultatet blir som de ønsker.

– Dermed kan kundene gjøre innkjøpene i god tid og være sikker på at alt er på plass når det skal uten å bekymre seg for oppbevaring av store kolli. Spesielt ved nybygg kan innflyttingsdatoer bli forskjøvet, og da vil alt være trygt lagret hos oss i mellomtiden. Fakturering gjøres heller ikke før alt er levert, forklarer hun.

Venteværelse på et moderne legekontor

Norengros kan levere komplett oppsett av møbler og utstyr til legekontor, og fører i tillegg solskjerming som lameller, plisségardiner og persienner, kunstige planter, lamper, leker og barnemøbler til venterommet, og alt som trengs for å skape et innbydende miljø for personale og pasienter i helsesektoren.

Fredriksen forteller at de har hatt flere totalleveranser til nye legekontorer, i tillegg til legekontorer som har ønsket utskifting av gamle møbler og utstyr:

– Ved ett tilfelle var det behov for å totallevere og klargjøre et helt legekontor på bare én dag. Legekontoret hadde full drift til og med fredag og måtte ha alt klart til det åpnet igjen mandag morgen. Her hadde vi alt mellomlagret på vårt lager og kunne pakke lastebilene på forhånd. Så kjørte vi alt ut tidlig søndag morgen og ordnet leveransen på én dag slik at kunden ikke mistet en dags drift.

– Noe av det beste med denne jobben, er å være med en kunde på et prosjekt fra start til slutt og sørge for at sluttresultatet blir som de ønsker, sier Fredriksen avslutningsvis.